Am uitat o pilula
Buna sear!Va rog sa-mi dati un raspuns pt ca nu stiu ce sa fac.In ziua a 7-a din prima saptamana am uitat sa iau pastila si am observat a doua zi cand trebuia sa o iau pe a 8, in ziua acceea, adica a 8 am avut si contact sexual.
2 comentarii
nu ai pe prospectul pastilelor scris ce tb sa faci daca ai uitat o pilula? respectiv daca era asigurata protectia sau nu.
eu stiu ca la yasmin, cele pe ceare le-am luat eu, scria ca daca ai uitat o pastila in prima saptamana ai nevoie de protectie suplimentara.
eu zic sa citesti prospectul si daca tot ai nelamuriri mergi sau suna medicul care ti le-a prescris sa te lamureasca.
eu stiu ca la yasmin, cele pe ceare le-am luat eu, scria ca daca ai uitat o pastila in prima saptamana ai nevoie de protectie suplimentara.
eu zic sa citesti prospectul si daca tot ai nelamuriri mergi sau suna medicul care ti le-a prescris sa te lamureasca.
ia le cum trebuie inclusiv pe cea pe care ai uitat o adik ai vazut ai si ljuat o si pe celelalte in continuare la ora care trebuia. protejeaza te suplimetar 7 zile.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am uitat sa iau pilula. Astept raspuns, va rog.
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 4am uitat 2 pilule! urgent!
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 0Despre pilula uitata
- 0primele 2 pastile uitate!
- 1Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
- 10o pastila minus
- 2am uitat 2 pilule
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 3Am uitat o pilula si am avut contact sexual
- 1pilula uitata (Diane 35)
- 0Mercilon uitat
- 2Doua drajeuri Logest uitate
- 4Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 0Logest
- 0Ajutor!!! trebuia sa iau pastila si am uitat
- 0Am uitat sa iau anticonceptionalele !
- 3Ajutați-mă - am uitat sa iau anticonceptionale
- 0Pilula uitata dupa cele 7 zile de pauza
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: