Am uitat o pilula contraceptiva.

13-02-2012
Carla.Sorian
Nu este medic/terapeut
Carla.Sorian
Buna.Am uitat sa iau o pilula contraceptiva(folosesc Novynette de cateva luni bune) marti 07.II.2012 si am luat-o in ziua urmatoare alaturi de cealalta pastila(in ultima saptamana cu blisterul)In prospect scria ca sa sar peste cele 7 zile de pauza si sa continui cu un nou blister. Nu am avut relatii sexuale de atunci si nici inainte sa uit pastila, am inceput ieri(12.II.2012) un nou blister dar as vrea sa stiu daca trebuie sa ma protejez suplimentar in cazul in care as avea relatii sexuale, sau e de ajuns ca a trecut o saptamana de cand am uitat pastila si nu trebuie sa ma protejez suplimentar.Va rog sa ma scuzati daca am facut greseli in scris dar nu stiu sa scriu corect pe romaneste.Va multumesc si mi-ar fi de folos cateva sfaturi.o zi placuta!
1 comentarii
0
13-02-2012, ora 12:42
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu trebuia sa iei pastila uitata odata cu pastila urmatoare. Daca ai uitat o pastila si nu ai luat-o in urmatoarele 12 ore atunci o sari.
Daca pastila uitata facea parte din ultimele 7, nu exista niciun risc sa ramai insarcinata, grav este cand uiti una din primele 14 pastila, dupa aceea nu mai exista riscuri.
Esti protejata din momentul in care ai inceput noul blister fara nicio problema, nu trebuie sa te protejezi suplimentar.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici