Am uitat o pilula contraceptiva.
Buna.Am uitat sa iau o pilula contraceptiva(folosesc Novynette de cateva luni bune) marti 07.II.2012 si am luat-o in ziua urmatoare alaturi de cealalta pastila(in ultima saptamana cu blisterul)In prospect scria ca sa sar peste cele 7 zile de pauza si sa continui cu un nou blister. Nu am avut relatii sexuale de atunci si nici inainte sa uit pastila, am inceput ieri(12.II.2012) un nou blister dar as vrea sa stiu daca trebuie sa ma protejez suplimentar in cazul in care as avea relatii sexuale, sau e de ajuns ca a trecut o saptamana de cand am uitat pastila si nu trebuie sa ma protejez suplimentar.Va rog sa ma scuzati daca am facut greseli in scris dar nu stiu sa scriu corect pe romaneste.Va multumesc si mi-ar fi de folos cateva sfaturi.o zi placuta!
1 comentarii
Nu trebuia sa iei pastila uitata odata cu pastila urmatoare. Daca ai uitat o pastila si nu ai luat-o in urmatoarele 12 ore atunci o sari.
Daca pastila uitata facea parte din ultimele 7, nu exista niciun risc sa ramai insarcinata, grav este cand uiti una din primele 14 pastila, dupa aceea nu mai exista riscuri.
Esti protejata din momentul in care ai inceput noul blister fara nicio problema, nu trebuie sa te protejezi suplimentar.
Daca pastila uitata facea parte din ultimele 7, nu exista niciun risc sa ramai insarcinata, grav este cand uiti una din primele 14 pastila, dupa aceea nu mai exista riscuri.
Esti protejata din momentul in care ai inceput noul blister fara nicio problema, nu trebuie sa te protejezi suplimentar.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Prea mult sex si prea mult timp excitat
- 1Sora mea
- 2Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 6Despre sex și menstruație
- 1Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex