am uitat prima pastila

29-11-2009
catalina_anca
Nu este medic/terapeut
catalina_anca
buna,
am o intrebare pentru dumneavoastra, trebuia sa iau prima pastila din blister miercuri, insa eu am luat-o joi, si astazi(duminica seara) am realizat ca nu calculasem corect cele 7 zile si ca trebuia sa iau si miercuri. Deci prima pastila am uitat-o si nici nu am mai luat-o. Problema este ca am avut contact sexual in aceste zile.ce riscuri sunt si ce ma sfatuiti?
Va multumesc.
3 comentarii
0
30-11-2009, ora 19:30
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sa speram ca nu ai ramas insarcinata, sansele sunt foarte mici sa fi ramas gravida. Nu ai ce face, ia in continare pilulele corect, si in pauza se va vedea.
0
02-04-2010, ora 12:45
rovena
Nu este medic/terapeut
rovena
buna ziua am si eu o intrebare.iau diane 35 de sapte luni si am uitat sa iau prima pastila din ultima saptamana si ghinion am avut si contat sexual in acea seara.eu miam dat seama ca am uitat sa iau pastila abia a doua zi si leam luat pe ambele atunci.intrebarea mea este.trebuie sa iau incontinuare urmatoarea folie fara pauza pt protectie pe viitor sau are vreo legatura cu pastila aceasta uitata pt ca eu am terminat lunile de tratament si nu asi mai vrea sa le iau...si daca imi puteti spune daca sansele sa fi ramas insarcinata sunt mari.pt ca asi face pauza sa vad daca imi vine menstruatia...multumesc
0
26-02-2011, ora 13:54
ghyzmo30
Nu este medic/terapeut
ghyzmo30
buna ziua.I-au anticonceptionale yasmin. Aseara (25 februarie) trebuia sa iau prima pastila din blister pe la ora 21 sau 22(cam intre orele astea luam in fiecare zi).Am uitat sa le cumpar. Am luat prima pastila azi pe la ora 11 si diseara o sa o iau pe a 2-a. Am citit ca daca se uita prima pastila din blister si daca am avut contact sexual in saptamana de pauza e posibil sa raman insarcinata. Menstruatia mi-a vennit pe 21 februarie iar contact sexual am avut pe 19 si 20 februarie. Va rog un raspuns.
Sunt ingrijorata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul