am uitat primele 2 pilule Desorele
Buna ziua,
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2HELP!!! uitarea unei pastile jeanine
- 15marvelon 21
- 15Yasmine - prima pilula din folie uitata
- 6Am uitat sa iau Marvelon.. sa iau azi 2 pastile si maine tot 2?
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 3am uitat sa iau penultima pilula harmonet
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 3pastila omisa in saptamana 1
- 0primele 2 pastile uitate!
- 1Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
- 1O pastila omisa in ziua a 7-a a blisterului
- 1Pastila Karissa omisa. Va rog ajutati'ma!!!!
- 0Am uitat sa iau ultima pastila de yasmin
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
- 1Sunt insarcinata? rog raspuns urgent
- 1Anticoncepționale
- 0Uitarea unei pastile Belara
- 0Bună seara, am uitat sa iau o pastila și am luat-o pe următoarea, iar după 3 zile mia venit ciclul
- 1Pastila uitată
- 1Pastila Yasmin uitata in prima saptamana
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: