am uitat primele 2 pilule Desorele
Buna ziua,
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
Miercuri trebuia sa incep un nou blister de acticonceptioale dar am uitat sa incep si sa iau pastilele de miercuri si joi. Vineri am avut contact sexual iar la ora 22 cand trebuia sa iau pastila de vineri am vazut ca nu am inceput blisterul. Am luat pastila de joi si pe cea de vineri, cu cea de miercuri ce sa fac? sa o iau sau nu? 7 zile va trebui sa folosesc si alte metode de protectie? Care sunt sansele sa raman insarcinata, fiind imediat dupa menstruatie sunt sanse ca organismul meu sa ajunge asa repede la ovulatie?
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
este important sa va protejati cu prezervativ timp de 7 zile de cand ati uitat administrarea pilulei daca nu doriti sa ramaneti insarcinata. Data ovulatiei dvs. depinde de ciclul dvs menstrual
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 4Anticonceptionale marvelon uitate 2 zile si contact sexual neprotejat
- 3cred ca am uitat pastila
- 6Am uitat sa iau Marvelon.. sa iau azi 2 pastile si maine tot 2?
- 3anticonceptionale.. din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 9sex neprotejat si pilula uitata = sarcina?
- 3Am uitat o pilula
- 3Am uitat o pilula si am avut contact sexual
- 0pastila uitata
- 0Doua zile fara anticonceptionale
- 1Pastila Logest uitata!
- 1Pastila de a doua zi si anticonceptional
- 0Anticoncepționale YAS
- 1Pastilă uitată
- 0Pastila pierduta si trecerea de la un contraceptiv la altul
- 1Pastila Yasmin uitata in prima saptamana
- 1Am o nelamurire - am uitat sa iau pilula Yasmin
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata