am uitat sa iau 3 pilule
De 2 luni am inceput sa iau anticoncep marvelon 21 si am uitat sa iau timp de 3 zile pastilutele ( de marti pana joi nu am luat si apoi vineri am luat o pastiluta. Vineri dupa ce am luat pastiluta cam la mai putin de o ora mi-a venit menstruatia si nu stiu cum sa procedez in acest caz. Sa continui sa iau pana termin folia ( mai am 3 pastile...si apoi sa fac pauza de 7 zile) sau cumpar alta folie le iau in continuare si fac pauza dupa ce termin noua folie.nu stiu cum sa procedez.
Ajutati-ma va rog cu un sfat.
multumesc
Ajutati-ma va rog cu un sfat.
multumesc
1 comentarii
Completa brambureala! Faceti pauza de 7 zile in mod anticipat. Deci, reluati folie noua dupa 7 zile de intrerupere. Pastrati restul de pilule ramase din actuala folie, nu se stie cand veti avea nevoie de ele (de exemplu, cand veti dori sa amanati menstruatia cateva zile).
In urmatoarele 14 zile considerati ca nu sunteti sub protectie.
Gasiti o metoda ca asemenea uitare sa nu se mai intample. Pentru asta ajuta: ora pilulei sa fie seara si nu dimineata, folosirea alarmei telefonului mobil, innodarea batistei in perioadele cu pilule, etc.
In urmatoarele 14 zile considerati ca nu sunteti sub protectie.
Gasiti o metoda ca asemenea uitare sa nu se mai intample. Pentru asta ajuta: ora pilulei sa fie seara si nu dimineata, folosirea alarmei telefonului mobil, innodarea batistei in perioadele cu pilule, etc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon