am uitat sa iau o pilula Rigevidon
am uitat sa iau o pilula. folosesc rigevidon de 6 luni. intr-una din zilele anterioare am uitat o pilula. stiu doar ca sigur nu alaltaieri, deci cu 2-3 zile in urma sau mai mult.nu stiu in care din zile, ele nefiind mentionate pe blister ci doar numerotate. aseara am observat ca am una in plus. am luat doar una si nu doua cum am mai auzit. ultimele contacte sexuale au avut loc vineri, duminica si luni, daca are vreo relevanta acest lucru. am inteles ca trebuie sa ma protejez 7 zile.as dori parerea unui medic, si daca sunt necesare mai multe detalii va stau la dispozitie. multumesc.
2 comentarii
nu sunt medic..dar am patit si eu asta...si am fost la un medic...stiu cum te simti...trebuie sa stii daca atunci cand ai avut ultimul contact sexual erai protejata de pilula...dc nu erai...aici intervine problema...dc pilula ai uitat o in una din zilele in care nu ai avut nici un contact sexulal atunci e ok..trebuie sa iei 2 pilule acum si sa te protejezi urmatoarele 5-7 zile..
din pacate nu stiu cand am uitat-o. la ultimul contact cred ca eram protejata, dar nu stiu de penultimul :( de acum am sa astept menstruatia, si ma voi proteja suplimentare. sper sa fie ok. multumesc pt raspuns.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am uitat o pastila... metode contraceptive alternative.. o saptamana sau 2?
- 2am uitat o pastila!!
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 5Pastila uitata! (au trecut mai mult de 12 ore).
- 1pastila omisa in saptamana intai
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 3am uitat sa incep pastilele
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 6Omitere 3 anticonceptionale
- 3Am uitat o pilula
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 1pilula uitata
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Contraceptie!
- 4Sangerare vaginala
- 2Doua drajeuri Logest uitate
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila