am un miros urat al corpului :(

30-05-2010
dalexandra
Nu este medic/terapeut
dalexandra
Buna, am 16 ani si de ceva timp corpul meu emana un miros urat al corpului. imi este rusine sa merg la medic si sa spun cuiva despre aceasta problema, De obicei eman mirosuri atunci cand sunt stresata, emotionata si cand sunt in prezenta a mai multor persoane. Imi este frica sa stau singura cu o persoana pentru ca atunci si-ar da seama de problema mea. De la spalat nu e fiindca fac dus regulat si am grija de igiena mea personala, Va rog ajutati-ma ca simt ca innebunesC:(
5 comentarii
0
30-05-2010, ora 01:05
dalexandra
Nu este medic/terapeut
dalexandra
am uitat sa precizez ca fumez si nu mananc regulat si sanatos.
0
30-05-2010, ora 10:53
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Daca acest miros il percepeti NUMAI dv, atunci ar putea fi o tulburare de perceptie. Specialitatea medicala care se ocupa cu asta este psihiatria.

Daca, insa, mirosul rau este obiectivabil, adica un martor ar putea sa-l sesizeze, atunci este necesar un consult homeopatic.
0
30-05-2010, ora 11:24
dalexandra
Nu este medic/terapeut
dalexandra
si in ce consta acest consult homeopatic?
0
01-06-2010, ora 13:02
nicolciufu
Nu este medic/terapeut
nicolciufu
buna, si eu ma confrunt cu aceasta boala daca pot spune asa de fix un an de zile.Remediu nu stiu daca exista in totalitate dar exista si necesita foarte multa radbare si bani, eu beau cam trei cani ceai de coada calului (se pare ca are efect sedativ in cazul meu deoarece am facut o pauza de o saptamana si iar am inceput sa miros) si fac de doua ori pe saptamana reflexoterapie la o clinica particulara si mirosul s-a mai estompat se pare ca acum il simt doar eu.sunt multe de spus dar nu prea dispun de timp succes in continuare si incearca sa invingi rusinea si sa iti impui sa fii relaxata pentru ca acest miros are legatura foarte multa cu creierul practic tu il declansezi.
0
01-06-2010, ora 13:32
dalexandra
Nu este medic/terapeut
dalexandra
pot sa spun ca in ultimele doua zile am fost mai relaxata si nu am mai simtit acel miros. Mi-a parut foarte bine dar stiu ca in situatiile de rusine o sa-l simt iar, Doua prietene de ale mele mi-au zis ca ele nu au simtit niciodata ca miros dar nu stiu ce sa zic:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Distorsiunile olfactive apărute la pacienții cu COVID-19: care sunt diferențele dintre parosmie și fantosmie?
  • Pierderea gustului și a mirosului - cauze posibile
  •