amenoree de 6-7 luni! help

28-10-2007
florica85
Nu este medic/terapeut
florica85
Buna! Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi:am 22 ani, 175cm inaltime, 90kg.
Am menstruatie neregulata de cand am inceput facultatea(acum 3 ani de zile).O perioada nu mi-a venit ciclul, tot cam 6-7 luni, apoi mi-a venit, cam un an de zile la interval de 35-40 zile, apoi acum iar nu imi vine.Mentionez ca in acest timp am fost la medic ginecolog, la ecograf a iesit totul normal.Medicul mi-a dat Proesteron injectabil, in urmatoarele zile m-am simtit ciudat, am avut o senzatie de greata, iar dupa 2 luni am constatat ca am 5 kg in plus, m-am alarmat si mi-am spus ca nu mai iau medicamente de acest fel vreodata.Am tenul curat, fara cosuri, pilozitate normala, caractere sexuale secundare normal dezvoltate, am probleme cu greutatea, de cand ma stiu am fost un copil "bine facut", asa sunt toti din familie.Am parte de mult stres, mai ales in perioada examenelor.
La varsta de 3 ani am avut hepatita A, in rest nu am avut niciodata probleme grave cu sanatatea.
Primul ciclu l-am avut la varta de 12 ani.
A-ti putea sa-mi recomandati un remediu naturist in problema mea?Ceva care sa-mi regleze menstruatia, in primul rand, dar accept si sfaturi naturiste de slabit.Am auzit de ceai verde chinezesc si am decis sa-l incerc si eu.
1 comentarii
0
04-11-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Poate că un tratament homeopatic ar fi de folos în cazul dv. Merită încercat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul