amenoree secundara in urma unui control endocrinologic,.. tratament cu Duphaston
Buna ziua, in luna iulie am fost diagnosticata cu amenoree secundara in urma unui control endocrinologic, mi s-a dat tratament cu Duphaston timp de 6 luni...trebuie sa iau 2 pastile pe zi din ziua a 16-a pana in ziua 25-a a menstruatiei.In lunile iulie, august, septembrie mi-a venit mentra dupa 3 zile ce terminam tratamentul,.dar luna aceasta sunt 6 zile de la treminarea tratamentului si inca nu mi-a venit menstra.oare trebuie sa mai astept??...ce pot face???.ma simt bine, doar ca am o raceala,.insarcinata nu sunt.ce pot sa fac daca iarasi nu ai apare menstra????...va multumesc anticipat!
3 comentarii
Din observaţiile mele personale, Duphaston nu este o soluţie de lungă durată în amenoree, după cum deja aţi putut observa. Încercaţi un tratament homeopatic, preferabil susţinut de câteva şedinţe de acupunctură.
Va multumesc mult pt raspuns...din fericire azi a revenit menstra, sper sa nu mai am probleme si totul sa revina la normal.
am fost diagnosticata cu amenoree secundara dupa anticonceptionale(diane 35) 2 luni nu mi-a venit menstra.am fost la medic si mi-a dat duphaston timp de 10 zole cate 2 pastile pe zi.mi-a zis ca intre zilele 3-5 de tratament apare mensta sunt in ziua a 6 a si nu a aparut.si mi-a mai zis ca in prima zi de sangerare sa iau yasmin si sa continui si yasmin.ma intreb e bine sa mai iau anticonceptionale?daca de la ele sa produs amenoreea??
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 1lipsa menstruatie
- 2Hirsutism+lipsa menstruatiei
- 4Lipsa menstruatiei
- 10lipsa menstruatiei, nu este sarcina
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 2Endometrioza, chisturi ovariere, amenoree
- 1Tratament amenoree
- 4Gravida nu sunt, atunci de ce nu mai am menstruatie??
- 2Duphaston pt amenoree secundara
- 1menstruatie absenta timp de 1 luna
- 2Nu am mai avut menstruatie de 3 luni si totusi testele de sarcina ies negative
- 0Menstruatiei
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 1Nu îmi vine ciclu de 9 luni
- 1Menstruatie intarziata
- 0Lipsa ciclu după tratament cu duphaston
- 0Lipsa menstruatiei in alăptare
- 1Duphaston pt amh
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: