Ameteala din cauza urechii?

Salut. Am si eu o problema. Deci totul a inceput acum vreo 2-3 sapt cand auzeam niste zgomote in urcehi. Era un fel de presiune. Mereu ma lua noaptea inainte sa adorm. Ziua nu prea auzeam aceste zgomote. Si nu am bagat de seama aceste zgomote crezand ca o sa imi treaca. Apoi acum cateva zile m a luat o durere foarte mare de "maxilar" sub urechea dreapta. Abia pot sa deschid gura. Dar ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult este o ameteala continua. O am de cand ma trezesc pana cand ma culc parca se invarte casa cu mine. Si cand ma ridic din pat parca nu mai am control. Intrebarea mea este, aceste simptome pe care le am pot avea legatura cu aceasta ameteala?. Vr sa precizez ca am fost la cardiolog, neurologist...
1 comentarii

aici e cazul de un medic STomatolog si un medic ORL
dar.. daca ai fost la cardiolog..si ai probleme cu inima si circultia.. poate e cazul si de un consult la Gastrologie
calitatea sangelui care ajunge la cap..se face in intestine si ficat... poate acolo ai proleme? si la alimentatie incorecta?
dar.. daca ai fost la cardiolog..si ai probleme cu inima si circultia.. poate e cazul si de un consult la Gastrologie
calitatea sangelui care ajunge la cap..se face in intestine si ficat... poate acolo ai proleme? si la alimentatie incorecta?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Sa fie oare spondiloza cervicala?
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 5tensiunea mare, ameteli si uneori dureri de tample
- 5Ameteli persistente si puternice
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 5Tratament lipsa de calciu
- 0dureri de cap si ameteli
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 4Dezechilibru, ameteala
- 7ma doare capul + ameteli
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 4Durere la ceafa, cefalee, ameteli
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 0Ameteli
- 1presiune in urechi si nod in gat
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 6Ma simt pe alta lume! Ajutor!
- 2Otita sau doar infundare, durere, tiuit, nas blocat de 2 saptamani
- 3Ameteli dupa o viroza
Mai multe informații despre: Ameteala presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: