Ameteala din cauza urechii?
Salut. Am si eu o problema. Deci totul a inceput acum vreo 2-3 sapt cand auzeam niste zgomote in urcehi. Era un fel de presiune. Mereu ma lua noaptea inainte sa adorm. Ziua nu prea auzeam aceste zgomote. Si nu am bagat de seama aceste zgomote crezand ca o sa imi treaca. Apoi acum cateva zile m a luat o durere foarte mare de "maxilar" sub urechea dreapta. Abia pot sa deschid gura. Dar ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult este o ameteala continua. O am de cand ma trezesc pana cand ma culc parca se invarte casa cu mine. Si cand ma ridic din pat parca nu mai am control. Intrebarea mea este, aceste simptome pe care le am pot avea legatura cu aceasta ameteala?. Vr sa precizez ca am fost la cardiolog, neurologist...
1 comentarii
aici e cazul de un medic STomatolog si un medic ORL
dar.. daca ai fost la cardiolog..si ai probleme cu inima si circultia.. poate e cazul si de un consult la Gastrologie
calitatea sangelui care ajunge la cap..se face in intestine si ficat... poate acolo ai proleme? si la alimentatie incorecta?
dar.. daca ai fost la cardiolog..si ai probleme cu inima si circultia.. poate e cazul si de un consult la Gastrologie
calitatea sangelui care ajunge la cap..se face in intestine si ficat... poate acolo ai proleme? si la alimentatie incorecta?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 7pierdere in greutate
- 8Simptome multiple
- 3presiune urechii
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 4ameteli, stare de rau, epuizare,
- 6DSA + extrasistole. Nu stiu ce sa mai fac! Ajutati-ma!
- 2am urmatoarele simptome: ameteala si slabiciune, parca si lipsa de echilibru
- 4ameteli va rog un sfat
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 2greaţă şi ameţeli în fiecare zi
- 1Problema somn
- 1Ameteli, vad negru in fata ochilor ptr. cateva secunde
- 20Ureche înfundata, stare de amețeală
- 4Ajutați-mă. Am 6 luni de când simt un fel de ameteala continua.
- 10Amețeli, arsura și înțepături ale feței pe partea stângă
Mai multe informații despre: Ameteala presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: