ameteala si tiuit in urechi

127 comentarii 1 2 ..... 4 5
0
19-01-2019, ora 16:44
Eu.
Nu este medic/terapeut
Eu.
Bună ziua, domnu'doctor, în urma splenectomiei și a tratamentului cu antibiotice m.am pricopsit și cu o candidoza bucala, am făcut timp de doua luni cate 10 zile un badigonaj bucal cu un preparat cu nistatin, glicerina boraxata, vit A, și vit B12 și gargara cu ceai de galbenele și bicarbonat dar nu.mi trece. Ce as putea sa mai iau ceva pastile, antifungice? Chiar în situația mea cu imunitatea scăzută? Va rog ajutați.ma ca pe lângă limba incarcata, miros urat am și înțepături la baza și lateralul limbii și simt ca niște bubițe.
0
19-01-2019, ora 17:08
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 Excluzi absolut toate lactatele, mezelurile, dulciurile cu creme, citricele, acidulatele, otet, usturoi, lamai...s.a sosuri
2. dimineata la trezire 1 pahar de apa cu 2 tab de carbune medicinal
3. mic dejun ceiai..si o tii asa toat ziua cu hidratare si mancare putina 4-5 mese pe zi digerabile 80 la suta legume
4 spirulina si septilin de baut cate 3 ep zi pana la vindecare
0
20-01-2019, ora 13:27
Eu.
Nu este medic/terapeut
Eu.
Mulțumesc din suflet, o zi frumoasa!
0
27-11-2021, ora 19:48
Adi 1980
Nu este medic/terapeut
Adi 1980
Buna seara! Ma numesc Adrian, am 40 de ani și in urma cu câțiva ani, mai exact in anul 2006, am luat “din prostie” zic eu, doua pastilute de iod( ca acela arăta care ni-l dădeau la școala când eram mici). După un timp, mai exact 1 an, au început sa apăra primele simptome: de oboseala cronica, rau după o noapte pierdută, bătăi neregulate ale inimii, anxietate, pe care nu le-am luat in seama. Așa a mai continuat inca ceva vreme, fiindu-mi din ce mai rau.In 2012 după o petrecere, am făcut primul atac de panica. Am chemat ambulanta și m-au dus la spital, după care la un medic psihiatric, spunându-mi ca am tulburări de anxietate cu depresie și atacuri de panica. Am urmat tratamente peste tratamente antidepresive, fara niciun rezultat, starea mea de sanatate agravandu-se fff tare. M-am documentat pe internet și mi-am făcut analize pentru tiroida. Mi-au ieșit toate modificate. Am fost la Institutul Parhon, m-au internat câteva zile și rezultatul a fost de Tiroidita Autoimună Hashimoto. Mi-au dat sa iau Euthirox de 50 plus alte vitamine di minerale. Starea mea de atunci și pana acum nu s-a schimbat mai deloc. Am fost și la alți psihiatrii, schimbandu-mi tratamentele psihiatrice și schemele. Din 2012 pana acum, fara sa exagerez, am luat toate antidepresivele și benzodiazepinele care exista pe piața in diferite scheme de tratament, fara niciun rezultat pozitiv. In momentul de fata iau un antidepresiv de 4 luni, achiziționat din Franța, se numește Brintellix si mai iau Anxiar la nevoie. Chiar nu știu la ce medici sa mai apelez. In acești ani, am cheltuit peste 35.000€ pe medicamente, EKG-URI, analize, IRM-URI, CT-URI, medici și drumuri pe la spitalele din toata țara... Mi-a iesit la RMN o spondiloza cervicala.Am făcut fizioterapie și tot nu a dispărut niciun simptom.Am ținut și diferite diete, fara gluten, fara lactoza, suplimente naturiste cu lăptișor de matca, polen, seleniu, zinc, miere, propolis. Fara cofeina, alcool...s.a.m.d. Nu știu ce sa mai fac și unde sa ma mai duc... Va rog frumos, dacă poate sa ma ajute cineva care a mai trecut prin ce am trecut eu, pentru ca ceilalți nu ma înțeleg. Nici prietenii și nici familia...îmi spun ca nu am nimic, ca toate sunt in capul meu!!! Simptomele, in momentul de fata sunt f multe sa le spun aici, dar cel mai mult ma deranjează migrenele extrem de puternice, amețeli ff puternice cu dureri de ochi, stările de anxietate continuu, atacurile de panica(3-4/zi), nodul in gât, hiperventilația, insomniile, parestezii la ambele mâini, nod in gat, extrasistole, tiuit in urechi și nu pot merge mai mult de 250-200m că se inmoaie picioarele de la rotule cu durere de lombara.Cat stau in pat sunt mai bine, până mă ridic și atunci încep toate..In momentul de fata iau Euthirox de 50, Nexium 20mg(1/zi)Anxiar (la nevoie, cam 2/zi) si ma simt ff rau.Va multumesc anticipat!
0
27-11-2021, ora 20:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Varsta. Sexul. Inlatimea si cate KG ai ?
ai 3 mese regulate pe zi... cu hidratare corecta apa plata pana la masa si ceaiuri calde dupa masa?
0
13-10-2022, ora 17:45
emn07
Nu este medic/terapeut
emn07
Buna ziua, am 26 de ani, 1.78 si 76 kg. De 2 saptamani imi tiuie ambele urechi foarte tare, vad in ceta si nu mai pot sta la calculator, ma obosesc foarte tare la un moment dat. Am o ameteala continua controlata si ma dor usor gambele, zici ca nu am forta in gambe. Am facut CT, am primit pastile pentru tensiune dar cardiologul mi-a spus ca nu am nimic si ca e pe baza de stres.
Ma sperie foarte tare, nu pot sa imi fac activitatile de zi cu zi, nu ma doare capul. Am avut colesterolul putin marit 238.
Nebilet si Prestarium 5mg mi-a dat cardiologul.
Astazi ma duc si la un consult ORL.
Ce as putea face? (De 2 saptamani am starile acestea).
0
13-10-2022, ora 19:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Nu ai răspuns la celelalte întrebări de mai sus
Daxa și 3 mese corecte pe zi
Dacă bei apa plata. Ceaiuri.. Ca sa ai un sânge Fluid care oxigenează creerul??
Adaugă un comentariu / răspuns
127 comentarii 1 2 ..... 4 5

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.