Ameteala si tulburări de vedere
Bună ziua.De aproximativ o lună am vederea neclară: vad niste luminițe care pulsează, ca si cum m-as uita la bec sau la o lumina foarte puternica si apoi as privi un obiect.Azi m-am uitat pe perete, unde era o bandă de plastic subțire de aceeasi culoare ca a peretelui si pur si simplu vedeam cum dispare acea banda din câmpul vizual si se contopește cu peretele.la fel si cu colțul peretelui, dispărea si nu mai distingeam fetele pretilor.Dupa ce clujean sau mișcam usor privirea vedeam toate detaliile.Pe langa asta, sunt ametit si obosit mai tot timpul.Am fost la consult la ofta si doctorița mu a spus sa fac Corecții minunile (-0, 5 si -0, 75) Să fie din cauza lipsei de ochelari aceste simptome?
1 comentarii
Am o problema cu cearcanele negre din jurul ochilor, de o luna de zile mi-au aparut insotite de:dureri de cap, ameteli, capacitate vizuala redusa, obosirea ochilor, stari de decadere, oboseala(desi dorm si momentan nu lucrez), caderea parului, piele uscata, sangerarea gingiilor, greutate in zona inimi si o mare stare de irascibilitate chiar nervozitate.va rog sa-mi dati un sfat.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața