ameteli si greata

19-12-2005
juridic
Nu este medic/terapeut
juridic
Buna ziua!
Aseara am iesit in oras am baut un nectar si 150 gr de coniac. Am venit acasa am mancat niste snitele de porc si m-am culcat. Brusc pe la 3 m-am trezit cu o senzatie de rau, stare de voma, diaree. La un moment dat am simtit niste crampe puternice, am ametit si am cazut. S-a spart o teava si m-am trezit dupa vreo 20 de secunde buimac, pe moment nu stiam unde sunt. Sa te trezesti dintr-o data cu apa rete tasnind in fata. Cred ca a fost un lesin, oricum mi-am pierdut cunostinta. Am mai patit asta acum vreo 4 ani de la o bere alterata.
Poate fi vreo problema?
Ultimele analize de sange le-am facut acum 3 luni si au iesit in limite normale, am facut inclusiv electrocardiograma.
Cred ca am si o sinuzita pentru ca imi cuge nasul mereu.
Ar putea fi ceva grav? Ar trebui un control? Ce fel de control trebuie sa imi fac? Imi trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie sau este contracost si pentru salariati?
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
05-02-2006, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Probabil ai facut o toxiinfectie alimentara. In astfel de cazuri pe langa analizele uzuale(hemoleucograma, electroliti sanguini, teste hepatice, sumar de urina etc.) se face si analiza scaunului. Te prezinti la medicul de familie care iti va recomanda ce analize sa faci, iar daca te afli la inceputul lunii si esti norocos poti sa prinzi efectuarea gratuita a unor analize uzuale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici