amoxaciclina 500mg

02-03-2009
Dragos_xtreme
Nu este medic/terapeut
Dragos_xtreme
Buna ziua.Cineva mi-a recomandat sa iau amoxaciclina de 500mg timp de 30 de zile, 1 pastila la 8 ore.Acest tratament mi-a fost recomandat pentru o presupusa infectie urinara, deoarece am in zona vezici si uretrei niste usturimi de mai mult timp.Va rog sa imi spuneti daca ma afecteaza cu ceva acest tratament si daca pot sa il iau?
2 comentarii
0
02-03-2009, ora 22:38
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Asa de indelungat tratamentul??? Ma rog, daca ti l-a prescris un medic, asa o fi. In primul rand trebuie sa ti se dea si medicament, nu mai stiu cum ii spune, ca sa nu faci candidoza. Apoi intestinele trebuie sa le protejezi, ia de la plafare, probiotice, ca sa nu ti se dezichilibreze flora intestinala. Oricum ar tb. sa intrebi medicul, sa intrebi efectele neplacute pe termen scurt sau lung. Sanatate!
0
03-03-2009, ora 21:14
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Iti recomand un examen sumar urina si o urocultura cu antibiograma, amoxicilina nu este, de obicei, eficienta in infectiile urinare si nu se administreaza a la longue;De asemenea, ar fi bine sa faci un consult urologic si ecografie pentru rinichi, vezica urinara, prostata si, eventual, un examen bacteriologic al secretiei uretrale;Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns