amoxaciclina 500mg
Buna ziua.Cineva mi-a recomandat sa iau amoxaciclina de 500mg timp de 30 de zile, 1 pastila la 8 ore.Acest tratament mi-a fost recomandat pentru o presupusa infectie urinara, deoarece am in zona vezici si uretrei niste usturimi de mai mult timp.Va rog sa imi spuneti daca ma afecteaza cu ceva acest tratament si daca pot sa il iau?
2 comentarii
Asa de indelungat tratamentul??? Ma rog, daca ti l-a prescris un medic, asa o fi. In primul rand trebuie sa ti se dea si medicament, nu mai stiu cum ii spune, ca sa nu faci candidoza. Apoi intestinele trebuie sa le protejezi, ia de la plafare, probiotice, ca sa nu ti se dezichilibreze flora intestinala. Oricum ar tb. sa intrebi medicul, sa intrebi efectele neplacute pe termen scurt sau lung. Sanatate!
Iti recomand un examen sumar urina si o urocultura cu antibiograma, amoxicilina nu este, de obicei, eficienta in infectiile urinare si nu se administreaza a la longue;De asemenea, ar fi bine sa faci un consult urologic si ecografie pentru rinichi, vezica urinara, prostata si, eventual, un examen bacteriologic al secretiei uretrale;Numai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?