Ampicilina in timpul sarcinii.
Sunt in a 20a sapt.de sarcina, iar acuma 2 luni mi s-a rupt intr-un sandwich un canin care era cariat, nu am avut probleme, nu m-a durut, si am zis ca il las asa si ma voi ocupa de scoaterea cioturilor dupa ce voi naste. Acuma 2 zile am tras curent, si mi s-a umflat gingia si ma doare ingrozitor. Eu nu sunt in Romania, ci in Germania intr-un satuc unde cea mai apropiata farmacie e la 17 km. De dr. meu ginecolog nu am cum sa dau ca sa-l intreb ce pot lua, decat peste o luna cand am urmatorul control. Am fost la farmacie si cu greu mi-a dat paracetamol pe care sa-l iau o data pe zi si sa pun compresa cu apa rece, dar cu toate acestea durerea persista si umflatura s-a marit. In trusa mea de medicamente am Ampicilina 500, dar nu stiu ce sa fac, daca sa iau sau sa nu iau, nu as vrea sa fac rau nici bebelusului. Ce imi recomandati? Sa iau, sa nu iau ? Si daca da de cate ori pe zi?
Multumesc !!
Multumesc !!
1 comentarii
Poti lua Ampicilina fara nici o grija...nu va face rau copilului..se ia 1 cps la 6 ore.Mai eficienta decat Ampicilina si care nu dauneaza sarcinii este Amoxicilina.poti lua 1 g la 12 ore...poti ruga pe cineva care merge spre oras sa-ti cumpere.se gaseste in Germania.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 0Tratament infectie cu febra care nu mai trece
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
- 2Sarcina si antibiotic
- 1Operatie colecistectomie sarcina
- 1Vaccinul BOOSTRIX
- 1Durere stanga puternica
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta