Anafrodisiace (alimente, medicamente, etc)

08-04-2012
dinumarian
Nu este medic/terapeut
dinumarian
Salutare!
Ma confrunt cu o mare problema. Sunt dependent de masturbare si desi am incercat exagerat de greu in ultimi 2 ani nu m-am putut lasa. Am 24 de ani si o practic de la 13 ani. Mi-am facut analizele la vreo 6 hormni sub indrumarea unui medic Endocrinolog, si rezulta ca ma incadrez in limitele normale. Am cerut sfaturile a 2 doctori specialisti endocrinologi si se pare ca nu exista un tratament pentru scaderea libidoului la barbati ( sau cel putin asa au sustinut domnii doctori). Nu imi place ideea ca ma masturbeA devenit o obsesie pentru mine sa ma las de acest sport dar nu reusesc. Pur si simplu parca sunt schizophrenic, de fiecare data zic ca e ultima data insa, pur si simplu nu ma pot controla. Dupa cateva zile de abstinenta intru in erectie la absolute cel mai mic stimul. ( o femeie imbracata normal) Si mintea este foarte greu de controlat doar la femei ma gandesc.. SI dupa ce ma masturbez instant am o senzatie de indiferenta as putea spune chiar repulsie fata de orice femeie oricat de sexy si atragatoare ar fi. Mai mult de o saptamana nu ma pot abtine si asta cu foarte mari eforturi.
Numi dati sfaturi de casatorie sau de cuplaj pentru ca nu imi plac femeile cu atat mai mult nici barbatii. Ca sa va lamuresc simt o mare repulsie pentru actul sexual dar organismul si dependeta o cere. Nici drogatul nui place sa se drogheze dar cand intra in sevraj nu se mai controleaza si o face. AM aceiasi atitudine pentru sex ca si pentru "treaba mare" la WC. Nu-mi place ca trebuie sa o fac, dar organismul o cere si dup ace o fac ma simt mai liber si mai calm.
AM incercat cu cateva tratamente naturiste sa obtin starea de calm si de inexcitabilitate sexual dar fara rezultate. Avand in vedere ca dupa spusele medicilor nu exista medicamente care sa faca cea ce vrea eu, m-am reorientat spre medicamente ale caror efecte adverse scad libidoul si pot cauza impotenta. Unele dintre aceste am inteles ca ar fi citostaticele, dar avand in vedere cazurile in care se recomanda am decis sa incep cu ceva mai usor adica cu Antidepresivele.
Ce efecte adverse urate ar putea avea consumul regulat si indelungat de antidepresive in afara de scaderea libidoului?
Sunt dispus sa-mi asum anumite riscuri si chiar inrautarirea starii de sanatate doar ca reusesc ce mi-am propus.
In cazul in care veniti cu texte gen DUTE LA PSIHOLOG sau DE CE VREI ASTA CAND TOATA LUMEA VREA POTENTA sau INCEARCA CU NU STIU CE PLANTE SI CEAIURI va multumesc pentru intentia buna dar aceste texte imi sunt total indiferente.
Daca nu puteti sa oferiti un raspuns obiectiv si o sa va lasati invluentati de societatea din ziua de azi in care se vinde sexualitate pana si pe pungile de seminte, faceti un exercitiu de imaginative. In care eu sunt un tanar disperat care de la potent am devenit impotent si voi incercati sa descoperiti toate cauzele posibile intamplarii acesteia. Sper sa ma pot folosi de cauzele pe care le puteti gasi unui asemenea caz.
13 comentarii
0
08-04-2012, ora 22:49
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Nu am inteles ce vrei de fapt, doresti sa-ti prescrie cineva citostatice sau antidepresive ?!
Exista atat medicamente cat si ceaiuri pt a reduce libidoul, nu stiu ce ai incercat tu pana acuma de nu a avut efect dar pot sa iti recomand si eu de ambele si eficiente, insa doar la cerere! :)
Pana atunci incearca cu dieta vegetariana, deoarece excesul sau in multe cazuri chiar simpla prezenta in alimentatie a proteinelor de origine animala provoaca aceste pulsiuni de necontrolat ! Alte afrodisiace sunt cafeaua, condimentele iuti iar ciocolata actioneaza mai mult la femei ! In rest sport - abdomene, genuflexiuni, flotari, tractiuni..ca sa diminuezi fluxul sanguin din zona genitala, evitarea statului pe scaun si a imaginilor indecente !
0
09-04-2012, ora 00:58
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Tratamentele medicamentoase pot rezolva multe probleme, dar numai în domeniul lor de indicaţii. Problema dv este în afara acestui domeniu. Masturbarea nu are nici cea mai mică legătură cu niciun hormon. Este un viciu care vine, ca orice viciu, dintr-o rea dispoziţie spirituală. Când o să auziţi de tratamente medicamentoase anti-hoţie, sau anti-curvie ori anti-bârfit, atunci veţi auzi şi de tratamente medicamentoase anti-onanie. Până atunci, folosiţi, pentru suferinţele spirituale, armele spirituale. Medicamentele, plantele care cresc la soare (plantele yin), tincturile de Agnus Castus şi altele asemenea, exerciţiile fizice şi asanele yoga, nu pot avea decât cel mult efect adjuvant, nefiind arme spirituale. Când spunem "viaţa este o luptă", această spusă are un înţeles spiritual precis. Şi, ca să câştigăm o luptă, sunt necesare arme şi practici de luptă adecvate.
0
09-04-2012, ora 20:31
dinumarian
Nu este medic/terapeut
dinumarian
Va multumesc pentru raspunsuri.

Am sa incerc toate produsele naturiste care exista pe piata si care se gasesc in romania pentru problema asta. Poate or da vreun rezultat.
In privinta alimentatiei, despre carne banuiam eu ceva ca stimuleaza sexualitatea.
Dar cand va referiti la proteine de origina animala sunt incluse si laptele si ouale?
Cineva spusese ca lactatele pentru ca au calciu sunt oarecum linistitoare din puctu asta de vedere si ca sunt indicate de consumat. Va rog daca aveti cunostiinte in domeniu sa ma lamuriti daca in acest caz pot consuma lactate sau oua fara sa-mi fac mai mare rau.
In legatura cu alimentatia vegetariana, se pare ca va trebui sa renunt la ceapa si la usturoi (asta in cazul in care mancam zilnic si ceapa si usturoi) si la restul condiminetelor ( mancam de asemenea foarte condimentat si sarat).
Intrebarea mea este: Patrunjelul mararul si leusteanul credeti ca intra in clasa condimentelor?
Undeva citisem ca portocalele bananele avogado si anumite fructe ( capsuni, si nu mai stiu ce) stimuleaza activitatea hormonala. Este adevarat? Ma pot abtine de la ele, dar as vrea sa stiu daca sunt si fructe(legume) care sa fie neutre din punctul asta de vedere sau sa aiba un efect de sedare?

Va multumesc.
0
09-04-2012, ora 20:50
dinumarian
Nu este medic/terapeut
dinumarian
Si inca ceva.

Avand in vedere ca Vitex ( Agnus Castus) am vazut ca se recomanda pentru stimularea libidoului feminin, pot in afara de acesta sau pe langa acesta sa mai iau si alte produse de acest gen ( de stimulare sexuala feminina)?
0
09-04-2012, ora 22:41
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Marian ai pus intrebari pertinente, incerc sa iti raspund pe rand !

Proteinele in exces sunt afrodisiace dar in aceeiasi masura sau chiar mai mult ajuta (in cazul tau strica:) Grasimile animale, in lipsa grasimilor saturate nu se prea poate produce testosteronul !
Deci poti sa mananci putina carne dar sa fie intotdeauna ff slaba -piept de pui fiert, carne de vita fiarta..dar nu zilnic !
La capitolul lactate sa preferi pe cele fermentate si fara grasime - iaurt, kefir, branza de vaci si mai rar spre deloc smantana grasa, branza de oaie etc
Ouale in exces le stimuleaza pe cele din buzunarele tale :), deci nu mai mult de unul pe zi si nu mai mult de 2-3/ saptamana !
Este bine sa nu combini proteinele intre ele, iar cand mananci ceva mai mult sau poate ceva cu grasimi intotdeauna sa mananci cu multa salata, morcovi, patrunjel, varza etc Crude si in cantitate cat mai mare ! In general vegetalele au un efect sedativ, de echilibrare si purificare a organismului !
La condimente vegetale trebuie sa excluzi doar piperul, ardeiul iute si Ketchup-ul, in rest poti manca oricat de multa ceapa, usturoi, patrunjel, mararul si leusteanul au chiar usoare efecte estrogenice - deci foloseste cat mai des !
Fructele nu au nici un efect afrodisiac, poti manca fara restrictii, avocado la fel mai ales daca mananci fara grasimi animale ai nevoie de el din cand in cand !

Remediile vegetale se pot asocia si chiar este bine sa se faca asta fiindca au efecte mai fine asupra organismului !
Nu e nevoie sa iei la rand toate remediile din farmacii :), in afara de tinctura indicata de d-nul doctor incearca ceaiul de conuri de hamei (o lingurita rasa la cana fiindca in cantitate mare poate avea efect de stimulare ) sau ceaiul de scoarta de salcie - si acesta acceiasi masura fiindca daca il supradozezi te poate deprima prea tare si incepi sa plangi !:)
Poti sa mai adaugi in plus ceai de tei si lavanda pt linistire insa principale sunt cele 2 doua mentionate inainte, incearca-le pe rand !

Succes !

PS pt d-nul dr. Dragomir
Intr-adevar nu exista medicamente pt acest viciu, insa exista medicamente pt inhibarea instinctului sexual si care s-a aplicat pe scara larga in serviciul militar obligatoriu din Romania ! :)
Cu stima !
0
12-04-2012, ora 12:18
dinumarian
Nu este medic/terapeut
dinumarian
imi dati o veste foarte buna in privinta cepei si a usturoiului, insa pe majoritatea siteurilor rezultate in urma cautarii pe google " calitati ceapa/usturoi" se vorbeste despre proprietatile lor de a trata impotenta.
Oricum ar influenta potenta sexuala, nu cred ca isi poate pune amprenta prea mult daca voi respecta celelalte reguli inprivinta proteinelor de origine animala si a plantelor medicinale.
Dar este linistitor de stiut care sunt de fapt efectele lor adevarate, avand in vedere ca in general imi este pofta mai mare pentru ceapa si usturoi decat pentru carne. As prefera mai intai o portie de cartofi copti cu mujdei de usturoi decat o friptura cu nu stiu ce salata.
Sper doar sa nu ma trezesc erect din senin dupa un mujdei zdravan sau dupa o ceapa la masa:)).
Stiti cumva de la ce varsta incep barbatii sa-si piarda din potenta in mod natural? Visez la ziua aia mereu.
0
12-04-2012, ora 21:59
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Domnu doctor Dragomir, instinctul sexual, placerea sexuala sunt date de anumiti hormoni, printre care joaca un rol fundamental testosteronul si dopamina. Poate imi explicati si mie cum se face castrarea chimica (pedeapsa care se aplica pedofililor in anumite tari, pe timpul detentiei), daca nu prin influentarea anumitor hormoni.

In plus, se vede treaba ca nu ati luat niciodata risperidona si Depakine Chrono, ca mine, ca ati fost surprins sa constatati probabil ca va faceau sa va pierdeti tot.. "cheful".
0
13-04-2012, ora 14:19
dinumarian
Nu este medic/terapeut
dinumarian
The eye, Tu pentru ce ai luat respectivele medicamente ? pentru altceva sau pentru dependenta de masturbare?
Din ce am citit pe net au indicatii destul de clare si banuesc ca sunt si foarte puternice in comparatie cu remediile din plante pe care le iau in moemntul de fata (extracte de conuri de hamei, radacina de valeriana, agnus castus, ceai de talpa gastii ). In ultima instanta daca nu ma voi putea dezvata de acest obicei cu ajutorul tratamentelor naturiste, ma voi orienta spre medicamente care induc impotenta intr-un mod indirect, indiferent de efectele adverse pe care le pot avea.
Am o curiozitate. In tarile unde se practica castrarea chimica impotriva pedofililor, cum se face operatiunea?
Banuesc ca nu ii pune nimeni pe masa de operatie sa-i castreze fizic. Nu se aplica un tratament medicamentos in acest sens?
0
13-04-2012, ora 15:58
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@dinumarian

Eu am luat si inca iau medicamentele pe care le-am precizat pentru o tulburarea psihotica care a culminat cu o tentativa de suicid. Te sfatuiesc nici sa nu te gandesti sa le iei pentru ce vrei tu, adica pentru scaderea apetitului sexual, pentru ca sunt niste medicamente foarte puternice care iti schimba efectiv psihismul. NU este bine ca o persoana sanatoasa din punct de vedere psihic sa ia asa ceva! Nu te juca cu functiile creierului tau, pentru ca s-ar putea sa regreti mai apoi! In plus, este foarte probabil nici sa nu obtii efectul pe care tu il cauti (si anume diminuarea libidoului), nu toate persoanele au acest efect advers de la medicamentele psihotrope.

Castrarea chimica se face, din cate am inteles, prin niste injectii periodice (administrarea unui ser) care duce la scaderea capabilitatilor sexuale ale individului (pedofilului, in cazul de care am vorbit), care trebuie administrate la un interval de maxim 3 luni. Inca o data, nici sa nu-ti treaca prin cap! Normal este sa iti faci o prietena cu care sa ai o viata sexuala sanatoasa, nu te mai gandi la tampenii. Este sanatos sa ai instinct sexual, asa ne-a lasat Dumnezeu pe pamant!
0
20-09-2013, ora 09:07
Mihai10000
Nu este medic/terapeut
Mihai10000
Adevarat ca e destul de greu sa te lasi de acest viciu. Eu am reusit sa scap de problema asta. Poate parea cam aiurea dar eu am scapat datorita apropierii de biserica si Dumnezeu. De asemenea trebuie sa scapi de tot ce te excita de prin casa si calculator, sa ai grija sa te feresti de pornografie, sa te chinui sa privesti o femeie mai mult la fata decat prin alte parti. Plimbarile in aer liber, sportul te ajuta mult. Plictiseala este periculoasa caci te atrage spre masturbare iar. Unele plante scad pofta sexuala cum ar fi hameiul, talpa gastii facute ceai, scortisoara. Nu manca si nu bea nimic dupa ora 8 seara, evita alimentele cu chimicale multe, excesul de carne. Este foarte greu dar ai o sansa sa scapi. Mult succes!
0
18-05-2015, ora 09:16
pablomioson
Nu este medic/terapeut
pablomioson
Libidoul sexual se poate controla numai prin refacerea echilibrului hormonal al testosteronului.
Toate sugestiile (ceaiuri, sport, schimbarea preocuparilor, psiholoaga etc.) sunt aberatii.
Exista medicamente care influenteaza echilibrul testosteronului prin actiunea lor asupra glandei pituitare.
Un astfel de medicament este ANDROCUR, folosit special pentru scaderea libidoului exagerat.
Este folosit si de catre femeile cu tendinta de masculinizare (pilozitate, ecnee etc.)
In doze mari este folosit in tratamentul cancerului de prostata.
Prin reducerea nivelului de testosteron se obtine un alt mare beneficiu, eliminarea ejacularii precoce.
Are avantajul ca efectul lui este reversibil, adica se revine la starea de dinantea tratamentului.
Este ideal pentru scaderea apetituli sexual in situatii cand acesta este foarte deranjant (sesiuni de examene, singuratate temporara, absenta unei partenere, libidou marit fata de partenera, etc.).
Este bine tolerat daca aveti o sanatate buna.Altfel trebuie folosit cu precautie.
Doza optima se stabileste prin incercari, pentru fiecare organism in parte.
Poate fi obtinut cu reteta de la medic.
Se gaseste in farmacii si este compensat.

L-am incercat si functioneaza foarte bine, aduce pacea si linistea interioara in locul anxietatii, cosmarelor erotice si nevoii imperioase de masturbare.
0
28-05-2015, ora 01:46
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Nu e nimic anormal in faptul ca te masturbezi. Cei care-ti recomanda sa nu te masturbezi sunt obsedati sexual, pe invers, adica au obsesii mistice de castitate.
0
08-06-2015, ora 21:31
pablomioson
Nu este medic/terapeut
pablomioson
Masturbarea nu este, adevarat, periculoasa.
Insa, masturbarea lipseste pe barbat de multe "ritualuri erotice" propii, de stimulii erotici feminini si de "ritualurile erotice" feminine.
De aceea apreciez masturbarea ca fiind cea mai mediocra forma de activitate sexuala la barbat, chiar daca se obtine orgasmul si ejacularea.
Din pacate, este o alternativa inevitabila in sexualitatea masculina.
Starea descrisa de dinumarian foarte corect se numeste "cosmarul sexual".
El are si alte mecanisme.
Toti barbatii normali trec, la un momment dat, prin cosmarul sexual.
Ea se practica cand apare cosmarul sexual. Fara acest mecanism, masturbarea nu are sens.
Masturbarea la barbati este o portita de evadare din infern.

La femei, masturbarea are cu totul alte mecanisme si calitatea masturbarii este una chiar foarte inalta.
De aceea, masturbarea la femei este o portita de evadare in paradis.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici