analize

05-10-2010
alex22ro
Nu este medic/terapeut
alex22ro
salut, aş vrea şi eu să ştiu ce analize trebuie să fac dacă vreau să încep o relaţie sexuală nouă.pentru că aş vrea să fie totul ok
2 comentarii
0
05-10-2010, ora 14:33
alex22ro
Nu este medic/terapeut
alex22ro
încă o chestie, din când în când am o iritaţie pe preput dar pe partea inferioară si numai pe partea dreapta a penisulu, se observă la decalotare şi tot atunci smegma are o culoare galbenă si are un miros ciudat. în rest e albă.ultimul contact sexual l-am avut acum 1 an şi ceva aproape 2 şi fata era virgină.faza e că nu durează decât câteva minute maxim 10 mai ales dacă mă spăl şi mă curat de smegma aia.
0
07-10-2010, ora 05:17
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Iritatia se poate trata usor prin igiena zilnica, seara. evita sa porti chilot stramt si sintetic, iar din farmacie poti cumpara o crema Nidoflor cu care te ungi dupa ce te speli. Nu se face nici un fel de analize inainte de a-ti incepe viata sexuala.mai ales ca esti tanar si fara probleme.sau ai avut in antecedente boli cu transmitere sexuala ?
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici