Analize de rutina: AST-TGO extrem de mare

20-03-2018
M.C.P.
Nu este medic/terapeut
M.C.P.
Buna,
Chiar saptamana trecuta mi-am facut niste analize de rutina, doar asa, pentru mine, ca sa vad cum stau, fara sa ma trimita nici un medic.
In urma analizelor de sange mi-au aparut niste valori mai mari decat ce le de referinta

AST - TGO = 147 UI/l (valoare de referinta: 1-35 UI/l)
ALT - TGP = 49 UI/l (valoare de referinta: 1-45 UI/l)
Neutrofile % = 64, 1% (valoare de referinta: 50-62 %)

In rest toate celelalte analize imi sunt in regula,.
Ce recomandar mi-ati da in privinta acestor TGO si TGP?
Sunt motive de ingrijorare?
1 comentarii
0
23-03-2018, ora 10:07
M.C.P.
Nu este medic/terapeut
M.C.P.
Chiar nu raspunde nimeni pe forumul asta?!
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Investigații paraclinice în bolile hepatice și biliare
  • Enzimele hepatice - ce sunt și când sunt crescute
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.