Analize ficat
Buna ziua,
Mi-am facut analizele generale si am TGO 15, TGP 16, Bilirubina totală 0, 2, Bilirubina directa <0, 10, Fosfataza alcalina 54, trigliceride 65, colesterol total 210.
Exista riscul sa am o hepatita virala de tip B sau C, avand in vedere aceste analize? Mentionez ca prietenul meu a fost depistat cu virus hepativ B, dar am avut relatii protejate pana acum.
Astept raspunsul dumneavoastra cat mai curand. Sunt foarte speriata.
Paste fericit!
Mi-am facut analizele generale si am TGO 15, TGP 16, Bilirubina totală 0, 2, Bilirubina directa <0, 10, Fosfataza alcalina 54, trigliceride 65, colesterol total 210.
Exista riscul sa am o hepatita virala de tip B sau C, avand in vedere aceste analize? Mentionez ca prietenul meu a fost depistat cu virus hepativ B, dar am avut relatii protejate pana acum.
Astept raspunsul dumneavoastra cat mai curand. Sunt foarte speriata.
Paste fericit!
2 comentarii
As mai adauga faptul ca VSH este 13mm/1h, Proteina C Reactiva CRP - ABSENT, Siderimie 33.
Analizele sunt bune, din ele nu ai cum sa-ti dai seama daca ai hepatita B sau C ; trebuia sa faci VHB si VHC, dar avand in vedere ca probele hepatice sunt normale, nu cred ca ai hepatita de nici un fel.Ai mare grija, sa faci sex numai cu prezervativ cu prietenul tau care are hepatita B, caci riscul de a te infecta este mare.Sau trebuie sa te vaccinezi contra hepatitei B daca aveti o relatie de durata si nu cadeti de acord in privinta protectiei.Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?