analize gratuite

22-08-2007
spiritosa
Nu este medic/terapeut
spiritosa
poate nu e tocmai locul potrivit dar voi intreba totusi: ce se intampla cu taloanele celor care nu le-au putut ridica de la posta? am fost in concediu in zilele in care mi-a fost expediat talonul si cand am mers la posta mi-au spus ca trebuia sa vin in 2 zile de la primirea chitantei(care apropo nu stiu cand a venit ptr ca nu are data pe ea!) au zis sa incerc la casa de sanatate de pe str Ilfov-am facut asta.Acestia au spus ca nu se ocupa ei de asa ceva si sa merg la casa nationala de asigurari de la pta Muncii-am facut si asta iar raspunsul a fost previzibil-nici acestia nu se ocupa de trimiterea taloanelor si sa merg pe str Ilfov la casa de sanatate Bucuresti..daca ma poate lamuri cineva, va rog, de unde sunt expediate acele taloane si cum il pot recupera pe al meu. Observ ca este o adevarata criza si in tara pe aceeasi tema, taloanele care nu si-au gasit destinatarii
1 comentarii
0
22-08-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dacă sunteţi asigurată, talonul nu vă foloseşte la nimic. De ce să umblaţi după el atâta ?
Dacă nu sunteţi asigurată, atunci talonul vă oferă ceva în plus: posibilitatea unui consult şi a unor analize minime.
Adaugă un comentariu / răspuns