Analize HBs si HCV
Buna ziua
Va retin atentia cu o intrebare.
Doresc sa incep o noua relatie si de aceea mi-am facut un set de analize.
Ag HBs, Anti-HCV si Anti HIV 1+2
Toate au iesit negative.
Intrebarile mele ar fi:
1. Sunt suficiente aceste rezultate? Am inteles ca in cazul HCV de ex se mai fac si alte teste suplimentare(de confirmare).
2. Mentionez de asemenea ca nu am mai avut relatii sexuale neprotejate de 4 luni pana sa imi fac aceste analize. Este relevant acest interval de 4 luni?
Nu banuiesc nimic si nu ma astept la nimic neplacut de la fostele partenere, dar vreau sa fiu sigur pentru a incepe noua relatie.
Va rog, daca s epoate sa-mi raspundeti la cele 2 intrebari.
Va multumesc anticipat.
Va retin atentia cu o intrebare.
Doresc sa incep o noua relatie si de aceea mi-am facut un set de analize.
Ag HBs, Anti-HCV si Anti HIV 1+2
Toate au iesit negative.
Intrebarile mele ar fi:
1. Sunt suficiente aceste rezultate? Am inteles ca in cazul HCV de ex se mai fac si alte teste suplimentare(de confirmare).
2. Mentionez de asemenea ca nu am mai avut relatii sexuale neprotejate de 4 luni pana sa imi fac aceste analize. Este relevant acest interval de 4 luni?
Nu banuiesc nimic si nu ma astept la nimic neplacut de la fostele partenere, dar vreau sa fiu sigur pentru a incepe noua relatie.
Va rog, daca s epoate sa-mi raspundeti la cele 2 intrebari.
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Analizele de confirmare se fac doar atunci cand rezultatul este echivoc, incert, nesigur. Daca e clar negativ nu are rost sa aprofundezi investigatiile.Este relevant intervalul de 4 luni pentru diagnosticul hepatitelor ; pentru HIV repeta la 6 luni de la contactele presupuse ca fiind infectante. Daca nu ai o partenera stabila, relatiile sunt ocazionale, cu partenere cu trecut incert, instabile relational si comportament sexual libertin, foloseste mereu prezervativ.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?