analize hormonale
Eu am de facut nalize hormonale astfel :
ziua 3 - FSH, LH, Estradiol, Prolactina - FSH arata rezerva ovariana
ziua 14 - FSH, LH, Estradiol - LH arata daca am ovulatie sau nu
ziua 21 - Estradiol, Progesteron, Prolactina - faza luteala - estradiolul arata daca uterul esten pregatit pt nidatie iar progesteronul contribuie la pastrarea unei eventuale sarcini
Este vreo problema daca analizele din ziua 14 le fac in ziua 15 iar cele din ziua a 21-a le fac in ziua 22?
In ziua a-15-a o sa fac si eco transvaginala. O sa imi arate daca am avut ovulatie?
Daca toate acestea sunt bune doctorul mi-a recomandat histerosalpinografie si histeroscopie.
Se pot face acestea doua in aceeasi luna? M-ar afecta cu ceva? (in afara de bani)
Fitoestrogenii ar influenta vreuna din analizele pe care le am de facut?
Multumesc pt intelegere.
ziua 3 - FSH, LH, Estradiol, Prolactina - FSH arata rezerva ovariana
ziua 14 - FSH, LH, Estradiol - LH arata daca am ovulatie sau nu
ziua 21 - Estradiol, Progesteron, Prolactina - faza luteala - estradiolul arata daca uterul esten pregatit pt nidatie iar progesteronul contribuie la pastrarea unei eventuale sarcini
Este vreo problema daca analizele din ziua 14 le fac in ziua 15 iar cele din ziua a 21-a le fac in ziua 22?
In ziua a-15-a o sa fac si eco transvaginala. O sa imi arate daca am avut ovulatie?
Daca toate acestea sunt bune doctorul mi-a recomandat histerosalpinografie si histeroscopie.
Se pot face acestea doua in aceeasi luna? M-ar afecta cu ceva? (in afara de bani)
Fitoestrogenii ar influenta vreuna din analizele pe care le am de facut?
Multumesc pt intelegere.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: