analize marite

30-11-2013
duncaramona
Nu este medic/terapeut
duncaramona
in urma analizelor facute reiese cateva analize de ficat foarte mari am 19 ani nu consum alcool nu fumez, nu beau cafea va rog un raspuns la interpretarea acestor valori foarte mari
GOT 177 Ul
GPT 102 U| l

mentionex analize bune
ag.H.B.S negativ
Ac. HCV negativ
2 comentarii
0
02-12-2013, ora 06:51
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Buna ziua,
Ce simptomatologie aveti? Va simtiti obosita, sunteti stresata, luati vreun tratament ce ar putea afecta ficatul (ex. anticonceptionale)?
0
02-12-2013, ora 16:29
duncaramona
Nu este medic/terapeut
duncaramona
buna seara

nu am nici un simtom dintre cele mentionate de dumneavoastra nu am lut nici anticonceptionale dar in urma unei investigatii
ginecologice am primit un diagnostic ovar polichistic si urma sa primesc un tratament cu anticonceptionale
am urmat alte investigatii si ecocrafe in alta clinica si am primit alt raspuns cum ca un ovar este prea mare respectiv 4 mm iar celalat prea mic 2mm si ca nu sant chisturi pe ovar
mentionez ca urmez o dieta stabilita de un nutritionist deoarece am luat in greutate destul de mult fara sa fac abuz alimentar
dieta consta in legume, carne de curcan, carde de pui, carne de peste, branza de capra
inainte de a face acele analize la ficat am inceput aceasta dieta, analize facandule la a recomandarea medicului nutritionist erau analize obisnuite iar dupa rezultate am inceput alte investigati pentru ficat
Adaugă un comentariu / răspuns