Analize medicala interpretare - suplimente crestere masa musculara
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea urmatoarelor analize, daca este posibil ( o sa le enumar doar pe cele care sunt in afara intervalului de valori normale )
- Creatinina serica 1.3 ( interval de referinta 0.7 - 1.2 )
- Glucoza serica 103 ( interval de referinta 60-99 )
- LDL 120 ( interval de referinta 60-100 ); HDL este bun - 65
- Procent de neutrofile ( NEUT% ) - 31 (interval de referinta 41-70.7); Numar de neutrofile este ok - 2.15 mii/uL
- Procent de limfocite ( LYM% ) - 54 ( interval de referinta 19.1-47.9 );
- Numar de limfocite ( LYM ) - 3.8 mii/uL ( interval de referinta 1.26-3.35 )
- Numar de bazofile ( BAS ) - 0.08 mii/uL ( interval de referinta 0.01- 0.07 )
- Anticorpi ANTI HBs Cantitiv ( ANTI HBs - Cantitativ ) 63 ( interval de referinta <10 )
Varsta: 27
Am cautat despre valorile de mai sus si am ajuns la urmatoarele concluzii, insa nu stiu daca sunt corecte. Astept un raspuns, va rog:
- Creatinina s-ar putea sa fie putin mai mare deoarce printre suplimentele pe care le iau pt cresterea masei muscula se afla Creatina.
- Limfocitele crescute s-ar datora faptului ca vara am o usoara alergie sau faptului ca am o senzatie de raceala in momentul de fata
- Numarul de bazofile usor crescuta s-ar datora tot alergiei - rinitei alergice
- Anticoripi HBs cantitativi s-ar datora fie faptului ca am facut in perioada copilariei vaccin impotriva hepatitiei, fie ca am avut boala si m-am vindecat, iar acum sunt imun.
Multumesc
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea urmatoarelor analize, daca este posibil ( o sa le enumar doar pe cele care sunt in afara intervalului de valori normale )
- Creatinina serica 1.3 ( interval de referinta 0.7 - 1.2 )
- Glucoza serica 103 ( interval de referinta 60-99 )
- LDL 120 ( interval de referinta 60-100 ); HDL este bun - 65
- Procent de neutrofile ( NEUT% ) - 31 (interval de referinta 41-70.7); Numar de neutrofile este ok - 2.15 mii/uL
- Procent de limfocite ( LYM% ) - 54 ( interval de referinta 19.1-47.9 );
- Numar de limfocite ( LYM ) - 3.8 mii/uL ( interval de referinta 1.26-3.35 )
- Numar de bazofile ( BAS ) - 0.08 mii/uL ( interval de referinta 0.01- 0.07 )
- Anticorpi ANTI HBs Cantitiv ( ANTI HBs - Cantitativ ) 63 ( interval de referinta <10 )
Varsta: 27
Am cautat despre valorile de mai sus si am ajuns la urmatoarele concluzii, insa nu stiu daca sunt corecte. Astept un raspuns, va rog:
- Creatinina s-ar putea sa fie putin mai mare deoarce printre suplimentele pe care le iau pt cresterea masei muscula se afla Creatina.
- Limfocitele crescute s-ar datora faptului ca vara am o usoara alergie sau faptului ca am o senzatie de raceala in momentul de fata
- Numarul de bazofile usor crescuta s-ar datora tot alergiei - rinitei alergice
- Anticoripi HBs cantitativi s-ar datora fie faptului ca am facut in perioada copilariei vaccin impotriva hepatitiei, fie ca am avut boala si m-am vindecat, iar acum sunt imun.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?