analize medicale

15-03-2009
trimi_000
Nu este medic/terapeut
trimi_000
Buna ziua. As dori sa-mi spuneti parerea dvs despre urmatoarele analize:
leucocite(wbc): 11.200 max. normal 10.000
trombocite(plt): 144.000 min normal 150.000. La toate hemoleucogramele facute trombocitele au fost mici, chiar mai mici decat acum, fara ca alte elemente din hemoleucograma sa fie modificate.
limfocite: 22%
concentratie medie hb/eritr: 31 g/dl. min normal 32
aslo: 400
leucocite in urina 25
urocultura: negativa
creatinina serica: 0.93mg/dl
bilirubina totala: 0.41 mg/dl
vsh 9mm
Mentionez ca analizele la sange le-am facut in ultima zi a ciclului menstrual daca are vreo legatura.
Si inca ceva acum 2 saptamani am facut tratament pentru candida si microorganisme LV(care contin tricomonas), au trecut, nu mai aveam nici o problema, dar am ramas cu o usturime pe unde urinez cand stau jos si o durere in timpul actului sexual in anumite situatii.
Am fost la medicul de familie si mi-a dat rowamicine pt aslo. Va multumesc
9 comentarii
0
16-03-2009, ora 17:57
danutzz23
Identitate neconfirmată
danutzz23
Buna ziua! Ar fi bine sa mergeti la un hematolog daca aveti in oras.
0
17-03-2009, ora 12:53
trimi_000
Nu este medic/terapeut
trimi_000
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Sunteti medic? Si daca da ce fel de specializare? Pentru ca as vrea o parere de la un medic
0
17-03-2009, ora 14:42
danutzz23
Identitate neconfirmată
danutzz23
rezident hematologie
0
17-03-2009, ora 14:47
trimi_000
Nu este medic/terapeut
trimi_000
si credeti k este ceva grav?
0
17-03-2009, ora 17:59
danutzz23
Identitate neconfirmată
danutzz23
ar trebui sa imi spuneti care a fost cea mai mica valoare a trombocitelor
0
17-03-2009, ora 18:04
trimi_000
Nu este medic/terapeut
trimi_000
Au fost 136 de mii acum 3 ani si 1 an si jum fara k alte elemente din hemoleucograma sa fie modificate. D ar am fost la medicul de familie in legatura cu leucocitele si aslo si mia zis k se asociaza, adik daca aslo e marit este o infectie si k deasta leucocitele sunt putin marite
0
17-03-2009, ora 18:13
danutzz23
Identitate neconfirmată
danutzz23
ar tebui sa va faceti un consult la hematologie si unul la reumatologie.Ce vartsta aveti?
0
17-03-2009, ora 18:16
trimi_000
Nu este medic/terapeut
trimi_000
Am 24 de an. Spune-mi ce crezi u despre analize te rog
0
17-03-2009, ora 21:18
nicusor71
Nu este medic/terapeut
nicusor71
AM UN COPIL DE 11 ANI CARE A FACUT O ALERGIE MEDICAMENTOASA.NE A TRIMIS LA ANALIZE
SI REZULTATELE SUNT LA INDICII ERITROCITARI
CHEM 29, 7
VEM 79
HEM 23, 5
CELELALTE AU IESIT IN LIMITE BUNE
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize uzuale (și interpretarea lor pe scurt)
  • Leucocite scăzute - când / de ce scad leucocitele
  • Hemoleucograma - informații pacient
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.