analize medicale
buna ziua, am o ruda, nedeplasabila (nu paralizata, nu sta in pat non stop, nu e vorba despre rani gen escare), careia as vrea sa ii fac niste analize de baza: glicemie, colesterol etc etc. As dori sa stiu daca exista vreun serviciu privat contra cost prin care as putea sa fac acest lucru- in sensul sa se deplaseze la domiciliul persoanei si sa ii recolteze analizele. eventual un medic pentru consultatie de rutina.
de asemenea as dori sa stiu daca sunt posibile la domiciliu niste minime interventii - curatare infectie- gen furuncul, pansare, perfuzie sau alte asemenea servicii.
as dori sa stiu daca exista servicii private care se pot ocupa de acest lucru. (de vreme ce de exemplu medicul de familie, aparent nu considera ca intra in atributiile sale un asemenea aspect)
va multumesc
de asemenea as dori sa stiu daca sunt posibile la domiciliu niste minime interventii - curatare infectie- gen furuncul, pansare, perfuzie sau alte asemenea servicii.
as dori sa stiu daca exista servicii private care se pot ocupa de acest lucru. (de vreme ce de exemplu medicul de familie, aparent nu considera ca intra in atributiile sale un asemenea aspect)
va multumesc
1 comentarii
Sunati la Sanador.Acolo sunt asistente care vin la domiciliu pentru recoltare.Anul trecut costul deplasarii era in jur de 50 de ron daca nu ma insel...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?