analize medicale

18-01-2013
euv19@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
euv19@yahoo.com
Am suferit o mastectomie totala modificata dr. Am un an de la operatie si va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la un set de analize (sange, radioscope pulmonara, radiografie osoasa, ecografie san) gratuite, efectuate in spitalul la care sunt arondata. Va multumesc ! Anul trecut le-am platit si sunt tare scumpe.
2 comentarii
0
20-01-2013, ora 11:18
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Mergi la control cu bilet de trimitere si cu biletul de iesire din spital la medicul care te-a operat sau la oncolog.o parte din investigatii le vei face gratuit, dar o parte le vei plati.
0
16-03-2013, ora 13:50
Roxana M
Nu este medic/terapeut
Roxana M
Buna ziua.Am un baietel de 7 ani si 3 luni, iar in urma analizelor la observatii scrie ANIZOCITOZA(cu microcite), POIKILOCITOZA, (Hematii in tinta, Ovalocite), HIPOCROMIE+.Mentionez ca urmatoarele valori sunt modificate MCH:27, 3(28-34).Nu stiu daca ajuta cu ceva, dar la analizele pe care le-am facut mai avem modificat si neutrofile segm 45 (50-70), eozinofile 8 (2-4), Acid uric seric 2, 93mg/dl (3, 4-7), Calciu seric total 8, 30 mg/dl (8, 5-10, 5), IGE seric 112 UI/mL (0-100).Toate acestea nu sunt incadrate in valorile normale.Va rog mult sa-mi spuneti care e cauza si ce putem face in privinta asta.Sunt motive de ingrijorare?VA MULTUMESC MULT.
Adaugă un comentariu / răspuns