analize medicale
Am suferit o mastectomie totala modificata dr. Am un an de la operatie si va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la un set de analize (sange, radioscope pulmonara, radiografie osoasa, ecografie san) gratuite, efectuate in spitalul la care sunt arondata. Va multumesc ! Anul trecut le-am platit si sunt tare scumpe.
2 comentarii
Mergi la control cu bilet de trimitere si cu biletul de iesire din spital la medicul care te-a operat sau la oncolog.o parte din investigatii le vei face gratuit, dar o parte le vei plati.
Buna ziua.Am un baietel de 7 ani si 3 luni, iar in urma analizelor la observatii scrie ANIZOCITOZA(cu microcite), POIKILOCITOZA, (Hematii in tinta, Ovalocite), HIPOCROMIE+.Mentionez ca urmatoarele valori sunt modificate MCH:27, 3(28-34).Nu stiu daca ajuta cu ceva, dar la analizele pe care le-am facut mai avem modificat si neutrofile segm 45 (50-70), eozinofile 8 (2-4), Acid uric seric 2, 93mg/dl (3, 4-7), Calciu seric total 8, 30 mg/dl (8, 5-10, 5), IGE seric 112 UI/mL (0-100).Toate acestea nu sunt incadrate in valorile normale.Va rog mult sa-mi spuneti care e cauza si ce putem face in privinta asta.Sunt motive de ingrijorare?VA MULTUMESC MULT.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?