analize medicale

11-11-2007
inanic
Nu este medic/terapeut
inanic
Am o nelamurire: este posibil ca dupa ce 5 ani mi-a iesit valoarea bilirubinei indirecte la maxim 0.8mg/dl sau peste valoarea maxima 2.1 mg/dl (in conditiile in care toate celelalte analize erau in regula) ca anul acesta sa iasa mumai 0.4 mg/dl. Mentionez ca sufar de litiaza biliara si la un moment dat s-a emis ipoteza ca as suferi de sindromul Gillbert.
2 comentarii
0
24-11-2007, ora 00:00
marceline35
Nu este medic/terapeut
marceline35
ma numesc marcela boscu am varsta de 49 ani
sant operata de neoplasm mamar ductal invaziv de 2 ani.Am facut reevaluarea conform indicatiei medicale si am o mare nedumerire
Markarii tumorali C.A-19-9 ESTE DE 47, si C.E.A.9, 3 mai este si un l.d.h. de 595.Am facut colonoscopia si este bine dar nu anteleg de ce sant valorile scrise.Sant operata si de ulcer si coledocojejunoanastomoza si colicistectomie.Am slabit f mult si am dureri an zona abdominala desi iau tratamentul indicat de medic
Rugamintea mea este daca doriti sa-mi spune-ti si mie ce se antampla de sant modificarile acestea dupa numai 8 luni de la ultimile analize care erau bune, si ce ar trebui sa mai fac. Va multumesc din suflet.Cu tot respectul marcela boscu.
0
30-10-2010, ora 07:37
marceline35
Nu este medic/terapeut
marceline35
Buna dimineata!! Revin si eu cu o intrebare dupa atata timp daca nu va suparati si i-mi cer scuze ca insist dar am facut multiple investigatii desi recunosc cam esuate din punct de vedere colonoscopic, in schimb am aflat dupa crizele si durerile insuportabile in tot abdomenul ca am facut un sindrom subocluziv repetabil destul de des datorita multiplelor interventii pe abdomen sa creeat o plaga aderentiala foarte urata si care nu se poate opera.Durerile mau epuizat de puteri pur si simplu cu slabire extraordinar de mare si numai cedeaza la nici un fel de tratament mai ales seara cand incep si indiferent ca nu maninc decat un colt de paine de teama durerilor.Am luat tot felul de tratamente chiar si colon.help dar degeaba:(( oare chiar nu se mai poate face nimic?:(( am ajuns sa pun comprese cu alcol medicinal pe burta si acum ma ustura si numai suport chiar nimic.V-as ruga din suflet sa-mi raspundeti ce pot sa fac si daca se mai poate face ceva.Am toata increderea ca voi primi un raspuns indiferent in ce masura. Va multumesc din tot sufletul.!!!cu respect marcela B.
Adaugă un comentariu / răspuns