Analize necesare luării corecte de anticoncepționale

02-03-2018
cinemaghost
Nu este medic/terapeut
cinemaghost
Bună ziua,

V-aș ruga mult să îmi spuneți ce analize se fac pentru determinarea anticoncepționalelor potrivite, pentru că am auzit și citit păreri diferite, iar doamna doctor ginecolog nu m-a lămurit clar.

Acum 6 ani am fost la un consult și în urma unor analize de sânge (nu am reținut însă ce analize au fost) doamna doctor a hotărât să îmi prescrie Karissa. Le-am luat 3 luni de zile fără probleme. (mi-au fost prescrise pentru reglarea menstruației). Au mai trecut 4 ani până să le iau din nou, însă nu am mai făcut analize. Nu am avut vreo problemă în cei aproximativ 2 ani cât le-am luat, însă multe persoane sunt de părere că anticoncepționalele au numeroase efecte adverse și că sunt necesare, totuși, niște analize pentru că în 4 ani se mai pot schimba anumite lucruri în organism. De aceea sunt puțin îngrijorată, știind că pot afecta ficatul și coagularea sângelui.

Vă mulțumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul