Analize sange
Buna ziua, mama mea si-a facut analizele zilele trecute si nimeni nu stie exact sa ii spuna ce are.Ea odata pe luna este lesinata, nu are forta, nu mananca, tremura toata, o doare capul foarte tare..din toate analizele astea tot ce au putut sa spuna este ca are bacteria Helicobacter pylori lgG care din cate am inteles se afla la stomac..dar cu toate astea doctorul ia dat tratament numai pentru ficat, asta a spus doamna de la farmacie, va rog daca stiti sau macar alte detalii legate de analize sa imi raspundeti va rog mult.O zi buna
1 comentarii
HEMATII ( RBC ) -- 3.87 10^6/uL
TROMBOCITE ( PLT ) -- 135 10^3/ul
Volum mediu trombocitar ( MPV ) -- 5.39 FI
Trombocrit ( PCT ) -- 0.073%
Alfa 2 globuline -- 6.9%
Anticorpi anti Helicobacter pylori lgG -ser -- 14.3
Astea apar pe foi ca fiind in neregula...toate fiind mai mici decat valoare normala mai putin ultima cu Helicobacter care e mult mai mare. Dupa analizele astea a fost trimisa sa isi faca pentru hepatita B si C.
Antigen Hbs -- Negativ.
OD Proba -- 0.039
OD cut off -- 0.112.
Anti HCV -- Echivoc
OD PROBA -- 0.849
OD CUT OFF -- 0.648
Dupa analizele pentru hepatita a fost rugata sa repete HCV ul. daca aveti nevoie de mai multe detalii va rog sa imi spuneti.Va multumesc
TROMBOCITE ( PLT ) -- 135 10^3/ul
Volum mediu trombocitar ( MPV ) -- 5.39 FI
Trombocrit ( PCT ) -- 0.073%
Alfa 2 globuline -- 6.9%
Anticorpi anti Helicobacter pylori lgG -ser -- 14.3
Astea apar pe foi ca fiind in neregula...toate fiind mai mici decat valoare normala mai putin ultima cu Helicobacter care e mult mai mare. Dupa analizele astea a fost trimisa sa isi faca pentru hepatita B si C.
Antigen Hbs -- Negativ.
OD Proba -- 0.039
OD cut off -- 0.112.
Anti HCV -- Echivoc
OD PROBA -- 0.849
OD CUT OFF -- 0.648
Dupa analizele pentru hepatita a fost rugata sa repete HCV ul. daca aveti nevoie de mai multe detalii va rog sa imi spuneti.Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?