Analize sange, acnee

08-01-2013
Bogdanel17
Nu este medic/terapeut
Bogdanel17
Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu facerea analizelor pentru acnee. Am aproape 19 ani si de vreo 5 ani incoace cred ca am incercat 50% din toate produsele antiacneice. Vreau sa mentionez ca tenul meu este gras si ca aceste cosuri nu sunt doar de un fel, sunt si mici, sunt si mari, sunt si galbene si am si cateva negre pe frunte. Cat despre dermatologi, am fost la 4 pana acum, nicio solutie nimic.

Va multumesc!
3 comentarii
1
25-01-2013, ora 18:48
Marius15
Nu este medic/terapeut
Marius15
Daca vrei sa nu mai ai sebum pe fata responsabil in proportie de 90% aparitiei acneei iti recomand consumarea produselor care contin vitamina A...vitamina A ii responsabila ii mare masura cu tinerea sub control a glandei seboree care produce sebumul, luata in cantitati mai mari duce la uscarea/micsorarea glandei si astfel nu vei mai avea fata uleioasa. Iti mai recomand sa renunti la zahar, adica fara cola, ciocolata, cafea indulcita sau orice aliment care contine zahar.
0
29-01-2013, ora 17:42
Victoria11
Nu este medic/terapeut
Victoria11
Iti inteleg frustrarea, si eu am incercat cam toate produsele de pe piata, vreme de vreo 6 ani, pana sa-mi imbunatatesc problema acneei. Cremele din comert ori aveau doar un efect pe termen scurt, ori erau prea agresive si-mi stricau tenul de tot. o prietena m-a indrumat spre produse naturiste, si am descoperit de curand mierea, la care nu as mai putea renunta!!! Fac niste tratamente la salonul -*, unde numai cu produse din miere lucreaza, si le combina in functie de ten. Poti sa incepi printr-o consultatie gratuita, unde iti vor spune exact cauza, iar dupa pot sa-ti propuna o schema de ingrijire. Nu renunta, sigur se poate rezolva problema!

(*modificat de admin)
0
29-01-2013, ora 21:11
Marius15
Nu este medic/terapeut
Marius15
Bogdanele, nu te lua frate dupa aiurita de victoria11 si a celor care fac reclama mascata diverselor metode 'minune' care te scapa de acnee in 2 saptamani...ABSOLUT NICIO crema din univers nu te poate scapa de acnee, trebuie sa lupti cu cauzele care conduc la aparitia ei, iar aceste cauze provin din interior si anume glanda sebacee care produce sebumul in exces. Cum poate spune cineva ca o crema intra prin piele si merge prin sange pana la acea glanda ca s-o faca sa produca mai putin sebum??????

"Cand mananci zahar organismul produce insulina...insulina (hormonul secretat de pancreas) joaca un rol determinant in metabolizarea glucidelor. Functia de baza a insulinei este, de fapt, aceea de a functiona asupra glucozei din sange, astfel incat s-o faca sa penetreze in celule, asigurand, in acest mod, formarea glicogenului din muschi si din ficat si, uneori, depunerea de grasimi de rezerva."

"Insulina determina perturbari la nivelul glandelor sebacee ale fetei, ale sebumului secretat de acestea precum si in procesul de karatinizare, realizand un teren favorabil pentru dezvoltarea acneei. Insulina este un hormon secretat de celulele beta pancreatice, expus circulatiei sangvine, cu rol important in metabolismul glucidic, lipidic, protidic precum si in cresterea celulara. Rezistenta la insulina, apare atunci cand celule nu raspund la cantitatea normala de insulina eliberata.

DACA VREI SA SCAPI DE ACNEE RENUNTA LA ZAHAR SI MANANCA CAT MAI MULTE PRODUSE CARE CONTIN VITAMINA A!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Un plasture minuscul ar putea înlocui analizele de sânge
  • Un dispozitiv pentru prelevarea probelor de sânge fără ace
  • Un dispozitiv imprimat 3-D ce poate detecta rapid anemia
  • A fost dezvoltat un sistem cu micro-ace pentru a analiza concentrația medicamentelor din organism
  •