anas barbariae

06-03-2010
mariana_andrei_66
Nu este medic/terapeut
mariana_andrei_66
am cuparat online substanta anas barbariae 200 sub forma de tablete 4g si nu stiu cum se administreaza la copii 7 ani.daca stie cineva va rog sa-mi spune-ti si mie.baiatul meu are o stare gripala si am mare nevoie de un raspuns. Miiiiiiiiiii de multumiri
2 comentarii
0
06-03-2010, ora 19:50
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Nu are prospect ? Astea sint medicamente homeopate teoretic tratamentul este individualizat, la Oscillococcinum care contine tot aceeasi chestie doza la 7 ani e 2-3 tuburi/zi (1g granule = 1 tub, 200 K extract).
0
08-03-2010, ora 13:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Oscillococcinum este un alt nume inregistrat de la remediul Anas barbariae.
Ca orice remediu homeopat el se administreaza numai cand este potrivit simptomelor.
In general Oscillococcinum se administreaza din 4 in 4 ore cate 1 granula /pastila care se suge sub limba.
Cantitatea nu conteaza in homeopatie, ori ca este 1 granula sau 2 sau 5 efectul este identic caci nu este materia care actioneaza ci numai vibratia remediului.

Se poate dizolva o granula in apa care se da din 4 in 4 ore, dar apa se dinamizeaza inainte de administrare
prin baterea paharului ferm cu podul palmeni de 5-10 ori.

Daca dupa 1-2 administrari nu se remarca nici o schimbare remediul nu este potrivit.
Daca gripa a inceput deja remediul nu mai are mare efect sau deloc.

Oscillococcinum prezinta anumite simptome de gripa si are efect numai daca se da din timp la aparitia acestora si numai daca acestea sunt asemanatoare cu cele ale remediului. Nu este bun la orice gripa.
Dat preventiv asa cum dau f. multi in Romania Oscillococcinum nu are cum sa aibe vreun efect bun sau sa previan ceva caci un remediu actioneaza pozitiv numai cand gaseste ceva similar in organism.

Insa chiar dat si complet gresit Oscillococcinum are un efect mai bun decat orice medicament chimic.
Adaugă un comentariu / răspuns