Anemie in urma chimioterapiei
Mama mea are cancer la stomac. Este la a 4 sedinta de chimioterapie si are anemie. Exista vreun complex de vitamine:fier, vit C, acid folic sa o ajute, pentru ca deja ia 22 medicamente /zi. Mentionez ca manaca:spanac, morcovi, chia...etc dar nu e suficient. Multumesc!
1 comentarii
MELINDA ti-am raspuns pe privat.
Mie din spital mi sa recomandat complexul B, fier si in spital mi sa facut perfuzie cu sange, dar eu ajjunsesem sa am valoarea 5 care trebuia sa fie in jurul lui 9-11 si doctorii nu intelegeau cum de merg singur si stau in picioare, dar eu nu sunt pacientul clasic eu cand am perioada de diaree grava de la chimio si durerile de intestine care nu trec nici cu pastile pt asa ceva mananc mare verzi si in circa 4 ore nu mai am nici un simptom din cele descrise.
Mie din spital mi sa recomandat complexul B, fier si in spital mi sa facut perfuzie cu sange, dar eu ajjunsesem sa am valoarea 5 care trebuia sa fie in jurul lui 9-11 si doctorii nu intelegeau cum de merg singur si stau in picioare, dar eu nu sunt pacientul clasic eu cand am perioada de diaree grava de la chimio si durerile de intestine care nu trec nici cu pastile pt asa ceva mananc mare verzi si in circa 4 ore nu mai am nici un simptom din cele descrise.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Colon Iritabil sau altceva!
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta