Anestezie
Buna seara.
Saptamana viitoare urmeaza sa mi se faca o operatie pentru deviatie de sept. Medicul m-a intrebat inca de la inceput ce anestezie prefer iar eu nu stiu ce sa aleg. Imi puteti da, va rog, un sfat? Mi s-a spus ca anestezia generala este mai toxica si implica o recuperare mai dificila iar in timpul celei locale se pot resimti dureri chiar in timpul operatiei. De fapt, care e mai periculoasa pentru organism? Ce tip de anestezie se foloseste cel mai mult pentru aceasta operatie ?
Va multumesc !
Saptamana viitoare urmeaza sa mi se faca o operatie pentru deviatie de sept. Medicul m-a intrebat inca de la inceput ce anestezie prefer iar eu nu stiu ce sa aleg. Imi puteti da, va rog, un sfat? Mi s-a spus ca anestezia generala este mai toxica si implica o recuperare mai dificila iar in timpul celei locale se pot resimti dureri chiar in timpul operatiei. De fapt, care e mai periculoasa pentru organism? Ce tip de anestezie se foloseste cel mai mult pentru aceasta operatie ?
Va multumesc !
2 comentarii
Pentru cknfortul tau... e mai buna anestezia generala.
Nu inteleg de ce ti-a spus ca anestezia generala in sine implica o "recuperare mai dificila"
Am fost operata cu AG si intubata dar nu am avut nicio problema dupa
Daca tu esti curajoasa si nu ti-e teama de durere, poti opta si pentru locala. Eu n-as fi facut in veci operatia asta cu anestezie locala, asa ca depinde de fiecare.
Am fost operata cu AG si intubata dar nu am avut nicio problema dupa
Daca tu esti curajoasa si nu ti-e teama de durere, poti opta si pentru locala. Eu n-as fi facut in veci operatia asta cu anestezie locala, asa ca depinde de fiecare.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?