Antibiotic si pilula de a doua zi

Buna, prietena mea a luat escapelle(nu stiu daca am scris corect) dupa ce a urmat un tratament cu antibiotic timp de o sapt. A administrat corect pilula din cate am intels si cam la 36 de ore de la ultimul antibiotic.Cat de buna este aceasta pilula(am inteles ca e una singura nu 2 ca la postinor)? Isi mai face efectul daca a urmat acel tratament cu antibiotic? Multumim
4 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie si antibiotice
- 3sangerari anale de la antibiotice?
- 3pilula uitata - postinor 2
- 1antibiotice si menstruatia
- 2Intarziere in luare antibioticului! Un sfat va rog!!
- 7Antibiotic Ciprinol - este dificil de luat ?
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 0antibioticul si candida
- 0tratament cu antibiotic si lipsa erectie
- 0Xanax cu antibiotic
- 1Escapelle
- 0E posibila sarcina cu postinor ?
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 2Întârzierea menstruației
- 0Pastila de a doua zi
- 0Pilula de a doua zi și antibiotic
- 2Urologie - Axitrox pentru suspiciune de Clamidya?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: