anticomceptionale novinete

30-04-2010
suspecta
Nu este medic/terapeut
suspecta
Buna seara
Am si eu o intrebare la dv in uirma cu 3 zile am terminat blisterul de contraceptive dar cand eram in ziua de 18 a pasilei pana in a 21 zi am avu o secreie maronie.Este asta cumva un semn de ingrijorare nu isi mai fac past efectul sau ce se intampla? pt ca pana acum nu am mai avut asa ceva.
astept un raspuns.
Va multumesc!
2 comentarii
0
30-04-2010, ora 22:07
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
...Sa inteleg ca nu iei demult anticonceptionale ?... ma rog, scurgerile maronii apar adesea cei drept.. dar mai mult in perioada aceea de 3 luni in care organismul ar trebuii sa se obisnuiasca cu acel tip de anticoNceptionale, deci stai linistita, nu are legatura cu efectul... asta in caz ca nu le.ai administrat corect..
ps: dar nu numai in cele 3 luni pot aparea acele scurgeri maronii..ci si dupa mai multe luni.. poti avea surpriza ca in cele 3 luni sa nu ai nici o scurgere maronie..totul depinde de organism.
0
02-05-2010, ora 17:05
girly
Nu este medic/terapeut
girly
stai linistita e un semn ca in curand iti vine mestruatia, crede-ma, am luat 7 ani novinette. e posibil o luna sa nu ai deloc mestruatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul