anticoncepitonale si anestezia in sfera stoma
ma intereseaza sa stiu cum intreactioneaza anticoncepionalele si anestezia pt interventiile in sfera stomatologiei
2 comentarii
Nu exista asemenea interactiuni. Nu au legatura.
Buna seara. As dori sa stiu daca exista vreo legatura intre o anestezie locala dentara si intarzierea menstruatiei.
In ziua in care trebuia sa-mi vina am avut interventia. Tin sa mentionez ca anestezia trebuia sa-mi treaca in 2 ore, dar mi-a trecut in 4 ore.iar umflatura de la nivelul gingiei nu mi-a trecut nici dupa o saptamana.
De asemenea am mai avut un eveniment ciudat. A doua zi dupa ziua in care trebuia sa-mi vina menstruatia, am avut contact sexual in urma caruia am avut mari dureri abdominale care mi-au trecut dupa cateva ore. Am presupus ca eram eu mai sensibila, insa acum vad ca nu-mi mai vine.
Va multumesc si astept raspuns.
In ziua in care trebuia sa-mi vina am avut interventia. Tin sa mentionez ca anestezia trebuia sa-mi treaca in 2 ore, dar mi-a trecut in 4 ore.iar umflatura de la nivelul gingiei nu mi-a trecut nici dupa o saptamana.
De asemenea am mai avut un eveniment ciudat. A doua zi dupa ziua in care trebuia sa-mi vina menstruatia, am avut contact sexual in urma caruia am avut mari dureri abdominale care mi-au trecut dupa cateva ore. Am presupus ca eram eu mai sensibila, insa acum vad ca nu-mi mai vine.
Va multumesc si astept raspuns.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon