Anticonceptional vomat la maxim o ora
Buna seara, am o mare nelamurire. Folosesc anticonceptionale YAZ de aproximativ un an nu am avut probleme de la ele. Asta seara am vomat la maxim o ora dupa administrare. Mentionez ca e vorba de pastila cu nr 22 din 24 si mai sunt cele 4 pastilute placebo.
Daca iau tot asta seara pastila cu nr 23 continui blisterul pana la sfarsit fara probleme ?
Daca iau tot asta seara pastila cu nr 23 continui blisterul pana la sfarsit fara probleme ?
3 comentarii
De exemplu daca iau acum pastila urmatoare adica cea cu nr 23 e ca si cum ultima pastila cea cu nr 24 as fi uitat-o si raman decat comprimatele placebo. O sa fiu protejata in continuare ?
Anticonceptionalele produc avorturi timpurii in primele 14 zile din viata copilului. Atentie mare ! Se produc 1-2 avorturi timpurii pe an.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13administrare logest
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 10Sunt insarcinata?
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 3cum sa fac sa nu mai am sezatia de voma la bronhoscopie sau de ce scuip sange dimineata
- 6microgynon si arcoxia
- 10regulon contraceptiv
- 9imi vine mancarea inapoi dupa orice masa va rog sa ma ajutat
- 6scaunul micutului de 5 saptamani; este alaptat la san
- 0greata si stari de voma dupa efort
- 7Nerespectarea programului de anticonceptionale
- 5cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 10Exista vreun risc???
- 8Anticonceptionale yasmin
- 2arsuri la stomac, dureri si voma
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: