Anticonceptionale

06-10-2017
easy
Nu este medic/terapeut
easy
Am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice, iar doctorul mi a recomandat sa iau Milligest. Azi este a 4 a zi de cand le iau si tot de azi imi simt mainile si picioarele amortite. Este grav acest efect advers? Mi a fost frica de ele din ziua in care mi au fost recomandate. De maine o sa le intrerup si ma gandesc sa merg la un medic homeopat. Mentionez ca desi am ovare micropolichistice ciclul imi vine relativ regulat (35 zile) nu am probleme cu greutatea.ce i drept am tenul gras si puncte negre.
3 comentarii
1
09-10-2017, ora 14:22
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Daca nu le luati pentru contraceptie si aveti menstre regulate nu are sens sa luati contraceptiv dar e bine sa luati acum minim 14 zile sa nu dereglati complet menstrele.
0
09-10-2017, ora 15:04
easy
Nu este medic/terapeut
easy
Asa mi a fost recomandat. Le am intrerupt pentru ca m am speriat de acele amorteli (chiar ma simteam toata amortita tot timpul, mai ales noaptea, mi am facut analizele inainte sa iau ac si nu am lipsa de calciu) care acum au cam dispărut. Dar am început să sangerez de ieri si sunt din ce in ce mai abundente și am sanii foarte tari si ma dor...O sa treaca sangerarile sau ar trebui să mă îngrijoreze? Am fost la doctor azi, dar era altcineva decât cea care mi a dat pastilele si a zis ca nu ma poate ajuta, sa revin..
0
11-10-2017, ora 20:57
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Sangerarile se vor opri cad se reia ovulatia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul