Anticonceptionale
Buna ziua vreau si eu sa stiu daca am ramas insarcinata, eu am lu- at pastila sambata la ora 24:20 si acum am lu-at pastila la ora 00:15 luni am ramas insarcinata
2 comentarii
Buna ziua,
din pacate nimeni nu va poate spune cu siguranta pe internet daca ati ramas sau nu insarcinata; fiecare organism reactioneaza diferit. Va recomandam ca in cazul in care va intarzie menstruatia sa faceti un test de sarcina, acesta este singurul care va poate spune daca ati ramas insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
din pacate nimeni nu va poate spune cu siguranta pe internet daca ati ramas sau nu insarcinata; fiecare organism reactioneaza diferit. Va recomandam ca in cazul in care va intarzie menstruatia sa faceti un test de sarcina, acesta este singurul care va poate spune daca ati ramas insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Buna ziua, eu iau pastile Desorelle si in ultimele zile din folie am mai luat 2 pastila.deci fiind vineri am luat-o normal, apoi dupa cateva ore am crezut ca e sambata si am luat-o si pe cea de sambata fiind maine.maine fiind sambata mai i-au o pastila din alta folie sau numai iau nimic si astept ziua de duminica sa iau ultima pastila din folie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 2mi-e teama de sarcina
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 6poti ramane insarcinata in a 16-a zi?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 1pot ramane insarcinata fara a face sex propriu zis??
- 5Va rog frumos sa imi raspundeti! Exista vreo sansa sa ramana insarcinata?
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 8sunt oare insarcinata?
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 1poate sa ramana insarcinata ?
- 0sunt insarcinata?
- 2Sunt insărcinată ?
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 3După test
- 0Posibila sarcina ?
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: