Anticonceptionale
Buna ziua vreau si eu sa stiu daca am ramas insarcinata, eu am lu- at pastila sambata la ora 24:20 si acum am lu-at pastila la ora 00:15 luni am ramas insarcinata
2 comentarii
Buna ziua,
din pacate nimeni nu va poate spune cu siguranta pe internet daca ati ramas sau nu insarcinata; fiecare organism reactioneaza diferit. Va recomandam ca in cazul in care va intarzie menstruatia sa faceti un test de sarcina, acesta este singurul care va poate spune daca ati ramas insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
din pacate nimeni nu va poate spune cu siguranta pe internet daca ati ramas sau nu insarcinata; fiecare organism reactioneaza diferit. Va recomandam ca in cazul in care va intarzie menstruatia sa faceti un test de sarcina, acesta este singurul care va poate spune daca ati ramas insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Buna ziua, eu iau pastile Desorelle si in ultimele zile din folie am mai luat 2 pastila.deci fiind vineri am luat-o normal, apoi dupa cateva ore am crezut ca e sambata si am luat-o si pe cea de sambata fiind maine.maine fiind sambata mai i-au o pastila din alta folie sau numai iau nimic si astept ziua de duminica sa iau ultima pastila din folie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 5Cand apar semnele de gravida?
- 22va rog... sarcina sau dereglari ciudate!
- 3pot ramane insarcinata?
- 0Sunt gravida?
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 9Pericol de sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 0de ce nu raman insarcinata?
- 0sarcina sau dereglare hormonala?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 3Sarcina sau boala? Ajutati-ma va rog mult :(((
- 2sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: