Anticonceptionale
Buna ziua vreau si eu sa stiu daca am ramas insarcinata, eu am lu- at pastila sambata la ora 24:20 si acum am lu-at pastila la ora 00:15 luni am ramas insarcinata
2 comentarii
Buna ziua,
din pacate nimeni nu va poate spune cu siguranta pe internet daca ati ramas sau nu insarcinata; fiecare organism reactioneaza diferit. Va recomandam ca in cazul in care va intarzie menstruatia sa faceti un test de sarcina, acesta este singurul care va poate spune daca ati ramas insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
din pacate nimeni nu va poate spune cu siguranta pe internet daca ati ramas sau nu insarcinata; fiecare organism reactioneaza diferit. Va recomandam ca in cazul in care va intarzie menstruatia sa faceti un test de sarcina, acesta este singurul care va poate spune daca ati ramas insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Buna ziua, eu iau pastile Desorelle si in ultimele zile din folie am mai luat 2 pastila.deci fiind vineri am luat-o normal, apoi dupa cateva ore am crezut ca e sambata si am luat-o si pe cea de sambata fiind maine.maine fiind sambata mai i-au o pastila din alta folie sau numai iau nimic si astept ziua de duminica sa iau ultima pastila din folie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 2sunt gravida?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 5este posibila o sarcina?
- 4ciclu regulat.. de 4 zile imi intarzie = sarcina?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 26Am facut-o fara prezervativ.. sunt nedumerita
- 4pot fi gravida?
- 24Virgina si gravida?
- 11sarcina sau nu?
- 4Care este riscul...?
- 1sunt insarcinata?
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 5Ma dor sanii
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 4A ramas insarcinata ?
- 0Pot fi insarcinata?
- 8E posibil sa fi ramas însărcinată?
- 4Sunt sanse de sarcina?
- 1Sex neprotejat la menstruatie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: