Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
Bună seara,
Am 25 de ani iar la sfarsitul luni aprilie am intrerupt anticonceptionalele.Menstruatia trebuia sa imi vina la sfarsitul lunii mai.Suntem aproape in luna iulie si nu mi-a venit.Nici nu am vreun simptom că ar trebui sa imi vina.Țin să mentionez că de atunci am avut 2 acte sexuale neprotejate.Îmi este frică.Nu cred ca sunt insarcinata deoarece m-a ferit dar totusi imi e frica.Oare sunt însărcinată?
Am 25 de ani iar la sfarsitul luni aprilie am intrerupt anticonceptionalele.Menstruatia trebuia sa imi vina la sfarsitul lunii mai.Suntem aproape in luna iulie si nu mi-a venit.Nici nu am vreun simptom că ar trebui sa imi vina.Țin să mentionez că de atunci am avut 2 acte sexuale neprotejate.Îmi este frică.Nu cred ca sunt insarcinata deoarece m-a ferit dar totusi imi e frica.Oare sunt însărcinată?
2 comentarii
Buna ziua,
orice contact sexual neprotejat poate avea ca rezultat o sarcina. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina si o ecografie.
O zi frumoasa,
Marie Stopes International Romania
orice contact sexual neprotejat poate avea ca rezultat o sarcina. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina si o ecografie.
O zi frumoasa,
Marie Stopes International Romania
Bună ziua!
Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative.Cu toate acestea nu am menstratie fin luna aprilie de cand nu mai iau anticonceptionale.
Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative.Cu toate acestea nu am menstratie fin luna aprilie de cand nu mai iau anticonceptionale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 4Sunt gravida?
- 2intarzierea menstruatiei
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 4sarcina? astept raspuns urgent
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 5Sunt insarcinata avand in vedere conditiile? Va rog ajutor.Sunt disperata
- 2Lipsa menstruatiei
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 1Posibilă sarcina?
- 8Întârzierea mestruatiei
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 2Întârziere menstruație
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 0Menstruatie intarziata
- 4Pot fi insarcinata?
- 2Mi-a intarziat 5 zile menstruatia
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: