Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
Bună seara,
Am 25 de ani iar la sfarsitul luni aprilie am intrerupt anticonceptionalele.Menstruatia trebuia sa imi vina la sfarsitul lunii mai.Suntem aproape in luna iulie si nu mi-a venit.Nici nu am vreun simptom că ar trebui sa imi vina.Țin să mentionez că de atunci am avut 2 acte sexuale neprotejate.Îmi este frică.Nu cred ca sunt insarcinata deoarece m-a ferit dar totusi imi e frica.Oare sunt însărcinată?
Am 25 de ani iar la sfarsitul luni aprilie am intrerupt anticonceptionalele.Menstruatia trebuia sa imi vina la sfarsitul lunii mai.Suntem aproape in luna iulie si nu mi-a venit.Nici nu am vreun simptom că ar trebui sa imi vina.Țin să mentionez că de atunci am avut 2 acte sexuale neprotejate.Îmi este frică.Nu cred ca sunt insarcinata deoarece m-a ferit dar totusi imi e frica.Oare sunt însărcinată?
2 comentarii
Buna ziua,
orice contact sexual neprotejat poate avea ca rezultat o sarcina. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina si o ecografie.
O zi frumoasa,
Marie Stopes International Romania
orice contact sexual neprotejat poate avea ca rezultat o sarcina. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina si o ecografie.
O zi frumoasa,
Marie Stopes International Romania
Bună ziua!
Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative.Cu toate acestea nu am menstratie fin luna aprilie de cand nu mai iau anticonceptionale.
Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative.Cu toate acestea nu am menstratie fin luna aprilie de cand nu mai iau anticonceptionale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 3intrebare fara raspuns
- 3Nu a venit inca menstruatia. Intarziere sau...?
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 3intarziere menstruatie
- 1intrerupere anticonceptionale
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 2intarzierea menstruatiei dupa anticonceptionale si dupa un tratament homeopat
- 0Intarziere menstruatie cu dureri de sani si dureri menstruale
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 1Intarzierile menstruatiei
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 1Sarcina sau probleme?
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Sarcina sau lipsa menstruației
- 0Ciclu intarziat
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: