anticonceptionale

06-10-2009
isabella.ro
Nu este medic/terapeut
isabella.ro
Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Am inceput sa i-au anticonceptionale MICROGYNON acum o luna, le-am luat corespunzator si aprox la aceeasi ora, insa in pauza de 7 zile mi-a venit ciclul doar o zi, am avut chiar si simtomele obisnuite. De ieri am reluat anticonceptionalele si acum sunt nesigura pe protectia lor. Va rog sa-mi spuneti daca e normal sau daca trebuie neaparat sa merg sa-mi fac un control ginecologic?????
1 comentarii
0
07-10-2009, ora 20:31
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Anticonceptionalele (in special cele de tip Microgynon) reduc atat numarul de zile cat si intensitatea fluxului menstrual. Acest lucru nu are nici cea mai mica legatura cu gradul de protectie. Prin urmare, nu aveti motiv nici de ingrijorare, nici de control ginecologic (presupunand ca abia ati facut unul, inainte de anticonceptionale).
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul