anticonceptionale
am inteles ca protectia este de la a 7 pastila. intrebarea mea este: doar prima luna este asa sau in fiecare luna primele 7 pastile trebuie protectie suplimentara? si inca o intrebare? in cele 7 zile de pauza dupa ce termin folia sunt protejata?
3 comentarii
In cele 7 zile de pauza esti protejata [asta in cazul in care iei pastilutele zilnic si la aceiasi ora..]
lavinia__18: am inteles ca protectia este de la a 7 pastila. intrebarea mea este: doar prima luna este asa sau in fiecare luna primele 7 pastile trebuie protectie suplimentara?
Pai doctorul cand iti recomanda niste anticonceptionale iti spune sa le iei in prima zi de menstruatie.luand din prima zi esti safe cum s.ar spune, iar treaba cu cele 7 zile este urmatoarea = tu ca femeie poti s o faci fara probleme 3 zile inainte de ciclu, pe ciclu si 3 zile dupa cele mai safe ok ? Bun, pe ciclu si urmatoarele 3 zile nu poti sa ramai gravida, iar anticonceptionalele se mai obisnuiesc si ele cu corpu si toate cele, de aceea se zice "dupa 7 pastilule, si luate in prima zi" =
..Iar la a 2a luna, la inceperea blisterului 2, esti deja safe, dc ?pt ca in cele 7 zile de pauza esti safe, si din a 8a zi trebuie sa incepi iar pt a fi din nou safe, daia au prospect, si au si ele un rost, daia trebui luate cu cap, sper sa fii inteles ceva si sa iti fi fost de folos.te pup
Pai doctorul cand iti recomanda niste anticonceptionale iti spune sa le iei in prima zi de menstruatie.luand din prima zi esti safe cum s.ar spune, iar treaba cu cele 7 zile este urmatoarea = tu ca femeie poti s o faci fara probleme 3 zile inainte de ciclu, pe ciclu si 3 zile dupa cele mai safe ok ? Bun, pe ciclu si urmatoarele 3 zile nu poti sa ramai gravida, iar anticonceptionalele se mai obisnuiesc si ele cu corpu si toate cele, de aceea se zice "dupa 7 pastilule, si luate in prima zi" =
..Iar la a 2a luna, la inceperea blisterului 2, esti deja safe, dc ?pt ca in cele 7 zile de pauza esti safe, si din a 8a zi trebuie sa incepi iar pt a fi din nou safe, daia au prospect, si au si ele un rost, daia trebui luate cu cap, sper sa fii inteles ceva si sa iti fi fost de folos.te pup
cred că ţi am mai răspuns o dată la o întrebare asemănătoare- după primele 7 zile eşti protejată tot timpul apoi, chiar şi în pauza dintre blistere
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon