anticonceptionale
buna, sunt Andreea si am cateva intrebari: am inteles ca anticonceptionalele se iau din prima zi cand iti vine menstruatia, cat timp trebuie sa iei pastilele acestea pentru a incepe actul sexual, trebuie sa treaca o saptamana ca sa o pot face fata probleme? amcitit multe dar nu inteleg dupa cat timp pot sa o fac.
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc;)
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc;)
3 comentarii
Daca ai inceput sa iei pastilele din prima zi a menstruatiei, esti protejata din acea zi. Daca le iei corect (aproximativ la aceeasi ora in fiecare zi, fara intarzieri mai mari de 12 ore) nu vei avea probleme. Eu m-am consultat cu doctorul meu pentru a sti sigur acum cativa ani si totul a fost in regula. Daca pentru confortul tau psihologic vrei sa astepti o perioada pana la eliminarea oricarei alte forme de protectie, 7 zile sunt mai mult decat suficient.
Deci sa inteleg ca in momentul cand mi-a venit menstruatia si am luat pastila pot fara probleme, cum au efect? imi opreste mentruatia?
Merci;)
Merci;)
Nu iti opreste menstruatia. In timp, luand pastile, menstruatia ti se va diminua cel mai probabil, dar nu acum. Daca iei pastile din prima zi de menstruatie esti protejata de o sarcina, nu de menstruatie. Chiar daca vrei sa astepti sa treaca menstruatia pentru a avea un act sexual, esti protejata oricum din prima zi.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon