anticonceptionale

10-03-2010
andreeamady
Nu este medic/terapeut
andreeamady
buna, sunt Andreea si am cateva intrebari: am inteles ca anticonceptionalele se iau din prima zi cand iti vine menstruatia, cat timp trebuie sa iei pastilele acestea pentru a incepe actul sexual, trebuie sa treaca o saptamana ca sa o pot face fata probleme? amcitit multe dar nu inteleg dupa cat timp pot sa o fac.

Va rog sa ma ajutati.

Multumesc;)
3 comentarii
0
10-03-2010, ora 10:55
Adriana23_84
Nu este medic/terapeut
Adriana23_84
Daca ai inceput sa iei pastilele din prima zi a menstruatiei, esti protejata din acea zi. Daca le iei corect (aproximativ la aceeasi ora in fiecare zi, fara intarzieri mai mari de 12 ore) nu vei avea probleme. Eu m-am consultat cu doctorul meu pentru a sti sigur acum cativa ani si totul a fost in regula. Daca pentru confortul tau psihologic vrei sa astepti o perioada pana la eliminarea oricarei alte forme de protectie, 7 zile sunt mai mult decat suficient.
0
10-03-2010, ora 11:10
andreeamady
Nu este medic/terapeut
andreeamady
Deci sa inteleg ca in momentul cand mi-a venit menstruatia si am luat pastila pot fara probleme, cum au efect? imi opreste mentruatia?

Merci;)
0
10-03-2010, ora 12:09
Adriana23_84
Nu este medic/terapeut
Adriana23_84
Nu iti opreste menstruatia. In timp, luand pastile, menstruatia ti se va diminua cel mai probabil, dar nu acum. Daca iei pastile din prima zi de menstruatie esti protejata de o sarcina, nu de menstruatie. Chiar daca vrei sa astepti sa treaca menstruatia pentru a avea un act sexual, esti protejata oricum din prima zi.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul