anticonceptionale

07-07-2010
silviasima
Nu este medic/terapeut
silviasima
buna ziua ma numesc silvia si locuesc in spania am o intre bare, am folosit cam 4 ani anticonceptionale care se numesc microdiol si de vreo 8 luni folosesc prezervative si nu mai am data fixa cind imi vine ciclu luna asta cam imi intirzie, nu am facut niciodata sex fara prezervativ si nu sa rupt nici unul sint cam speriata ca nu cunva sa nu fi ramas gravida acum vreo 6 saptamini am facut o cura cu argila si pe urma am luat un antibiotic ptr o infectie urinara si apoi am luat un tratament naturist ptr rinichi si probioctice ptr flota intestinala am fost foarte fff stresata in ultimul timp pentru ca am avut niste examene, oare sa imi intirzie ciclul din cauza asta ?? multumesc a si durerile in partea rinichiului drept tot le am
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul