anticonceptionale

16-08-2010
mirela bas
Nu este medic/terapeut
mirela bas
Multumesc mult. Dupa aceasta pauza pot sa revin la anticonceptionale?
1 comentarii
0
28-11-2011, ora 17:33
vanee
Nu este medic/terapeut
vanee
buna..am o dilema..raspundeti.mi va rog..am luat anticonceptionale luna trecuta, le.am terminat, am facut pauza de 7 zile (am avut ciclu 3 zile jumate, aproape 4) si ieri am inceput alt blister..problema e ca (le ascund de parintii mei intr.un loc anume) si azi cand am vrut sa.l iau pe urmatorul, am gasit o pastilutza din blisterul trecut, deci cel pe care credeam k l.am incheiat (primul implus a fost sa alerg repede la o pahar cu apa si sa.l iau..si l.am luat..nush daca am facut bine sau nu, dar a fost totul dintr.un impuls)..problema e ca nush sigur din ce zi este..este numaru 20 sau 21 (deci ultimul sau penultimul din blister..oricum n.am avut contact sexual timp de 3 saptamani)..am luat toate pastilutele aprox la aceeasi ora..diferenta fiind de 10 minute la unele..primul blister a fost yasmin, iar acum am inceput microgynon, pentru ca primul mi.a provocat dureri de cap..si era si km scump..ultimul contact l.am avut acum 3 sapt si urmatorul il voi avea pe 1 - 2decembrie, pentru ca atunci se intoarce iubitul meu..voi putea avea contact cu ejaculare in interior ? sau voi avea nevoie de alta protectie..? menti0onez ca am luat timp de 10 zile ciprinol pentru o infectie urinara si ceva nisip la rinichi, dar in timpul tratamentului si 8 zile dupa n.am avut absolut niciun contact sexual..ast rasp..multumesc..
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul