anticonceptionale
am vrut sa imi schimb ziua de menstruatie si dupa ce am terminat blisterul luni, am avut relatii intime vineri si mi-a venit sambata...marti trebuia sa incep blisterul normal si eu am inceput de joi.Exista vreun risc sa raman insarcinata??
4 comentarii
buna seara depinde de timpul in care ai luat pastilele ( cate luni ) daca ai luat in ultimele 6 luni sansele ca s aramai insarcinata sunt minime dar trebuie sa ti cont si de tipul de pastile pe care le ai luat, cel mai bine asteapta 10 zile de la ultimul contac sexual si fati un test de sarcina
asta e a cincea luna de cand iau pastile.folosesc diane 35.si de o saptamana tot am greturi...ce puteti sa imi mai spuneti?va multumesc mult!
sa iti faci un test de sarcina sau daca iti este mai usor un consult la medicul ginecolog ar ridica toate suspiciunile tale
multumesc frumos, asta vroiam sa stiu, daca ar exista riscul de a ramane insarcinata sau nu exista deloc.o seara buna va doresc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 4Sa continui administrarea de microgonon?
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 4ar putea fi o sarcina?
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 7administrare yasmine
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 3de cateva ori am uitat sa le iau, am luat ziua urmatoare doua
- 5grapefruit si anticonceptionale
- 5Contraceptive moderne
- 5karissa pot sa le iau din a 3 zi de menstruatie?
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 0Logest pt prima data
- 4Ce sa fac?
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: