anticonceptionale

17-01-2014
loricik21
Nu este medic/terapeut
loricik21
Buna ziua, am si eu o inrebare am luat yaz timp de 7 luni dar le-am intrerupt deoarece ma-m ingrasat foarte mult, as vrea sa iau un alt tip de conceptionale.Este vreo problema?
2 comentarii
0
17-01-2014, ora 18:24
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
echilibrul dvs hormonal deja este dat peste cap. De ce vreţi să-l omorâţi de tot? Nu este mai simplu să educaţi partenerul ca procesul de ejaculare să-l facă afară -de exemplu ? Mai există şi alte metode neinvazive. Dumneavoastră aţi diminuat exagerat de mult producerea firească de estrogen, cu consecinţele pe care le remarcaţi. Mai târziu pot să arară probleme de ovulaţie sau ovariene. dacă dvs găsiţi o soluţie fără concepţionale, este posibil ca sistemul hormonal să se echilibreze de la sine sau ajutat de tratamente uşoare pe bază de plante. Dacă daţi clik pe numele dvs de deasupra pozei veţi găsi un mesaj "privat" de la mine.
0
30-01-2014, ora 16:16
loricik21
Nu este medic/terapeut
loricik21
am inteles si am luat masuri vom folosii alte metode deprecautie ca prezervativul
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul