anticonceptionale
Buna seara, in ultima luna mi-a venit menstruatia de doua ori, pe 8 si pe 13, m- am hotarat sa iau macar 3 luni anticonceptionale poate asa ma voi regla.Pe data de 5.07 am inceput sa am simptome plus o sangerare ca si cum mi-ar veni ciclu, deci am inceput sa iau logest insa pe 6.07 nu a mai curs nimic.Nu am stiut ce sa fac asa incat am continuat sa iau pastilele.Ce se intampla daca continui sa iau pastilele si nu a fost ciclu, sunt protejata daca am contact sexual?
2 comentarii
Buna Dana, daca ai ciclurile foarte neregulate practic nu stim in ce zi a ciclului ai inceput tratamentul deci va trebui sa folosesti protectie suplimentara (prezervativ) timp de 7 zile in paralel cu anticonceptionalele. Dupa aceea esti protejata si urmezi tratamentul normal (21 + 7 zile pauza daca sunt anticonceptionale combinate, nu ai mentionat numele lor).
Buna ziua, multumesc pentru raspuns.Logest sunt anticonceptionalele pe care le iau.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce este?
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 6contraceptivele si medicamentele
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 4sunt protejata din prima zi?
- 6cum iau anticonceptionale?
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 3Am laut marvelon cam 4 ani fara nici o pauza
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 0prima pastiluta YAZ si ma simt foarte rau
- 0Ac Stodette-intarziere
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: