anticonceptionale
Buna seara, in ultima luna mi-a venit menstruatia de doua ori, pe 8 si pe 13, m- am hotarat sa iau macar 3 luni anticonceptionale poate asa ma voi regla.Pe data de 5.07 am inceput sa am simptome plus o sangerare ca si cum mi-ar veni ciclu, deci am inceput sa iau logest insa pe 6.07 nu a mai curs nimic.Nu am stiut ce sa fac asa incat am continuat sa iau pastilele.Ce se intampla daca continui sa iau pastilele si nu a fost ciclu, sunt protejata daca am contact sexual?
2 comentarii
Buna Dana, daca ai ciclurile foarte neregulate practic nu stim in ce zi a ciclului ai inceput tratamentul deci va trebui sa folosesti protectie suplimentara (prezervativ) timp de 7 zile in paralel cu anticonceptionalele. Dupa aceea esti protejata si urmezi tratamentul normal (21 + 7 zile pauza daca sunt anticonceptionale combinate, nu ai mentionat numele lor).
Buna ziua, multumesc pentru raspuns.Logest sunt anticonceptionalele pe care le iau.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce anticonceptionale sa folosesc?
- 1anticonceptionalele pot cauza lipsa menstruatiei
- 3dupa cat timp?
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 3contraceptie desorelle
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 4va rog sa ma ajutati
- 3Intarzierea pastilelor contraceptive.
- 9Prescrierea anticonceptionalelor
- 4Nu stiu ce sa fac...
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 8Iau anticonceptionale, dar mi-e frica sa fac sex neprotejat
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 0Anticonceptionale fara pauza...
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: