Anticonceptionale

Buna ziua.
Am luat o luna anticonceptionale yasmin, am facut pauza de 7 zile, iar in a8a zi am inceput al 2-lea blister, mentionez ca la inceperea celui de al 2-lea blister eram in a3a zi de menstruatie. Am avut contact sexual neprotejat, cu ejaculare in mine in a 6a zi de mentruatie, si am luat a 4a pastila yasmin inainte contactului sexual.
Este posibil sa raman gravida ?
Am luat o luna anticonceptionale yasmin, am facut pauza de 7 zile, iar in a8a zi am inceput al 2-lea blister, mentionez ca la inceperea celui de al 2-lea blister eram in a3a zi de menstruatie. Am avut contact sexual neprotejat, cu ejaculare in mine in a 6a zi de mentruatie, si am luat a 4a pastila yasmin inainte contactului sexual.
Este posibil sa raman gravida ?
1 comentarii

Nu e posibila o sarcina.Sansele sunt zero dupa explicaţiile tale

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cand este sigur ?
- 3ce contaceptive sa iau?
- 2prolactina
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 4As dori detalii despre anticonceptionalele mercilon?
- 8daca nu iau pilula in ultima zi, ar fi vreo problema?
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 5astept un ras
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 20Anticonceptionale
- 4Inel vaginal vs anticonceptionale
- 7Diane 35 si sarcina
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 2anticonceptionale fara pauza!
- 0Anticonceptionale
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: